Dacă te consideri prea slabă, trebuie să te gândești la îngrășatul sănătos. Acest lucru nu înseamnă că o să mănânci până rămâi fără aer și nici să mănânci orice, doar pentru a aduna calorii.

Ca să te îngrași trebuie să îți depășești necesarul zilnic de calorii și să diversifici alimentele obișnuite. Doza minimă este de 500kcal/zi. Ca să obți acest lucru trebuie să mănânci de 5-6 ori pe zi, să combini protinele cu carbohidrații și să nu uiți să bei multă apă. Cartofii, orezul, pastele sau peștele sunt câteva dintre alimentele pe care te poți baza cu siguranță.

Dacă nu reușești să consumi cele de mai sus, poți lua niște suplimente alimentare nutritive care te ajută la formarea musculaturii, care merg în paralel cu alimentația sănătoasă.

Citeste si:  Paine fara carbohidrati

Sportul este foarte important pentru a nu acumula grasimi nesănătoase. Celulita și aripioarele nu trebuie să existe, astfel cu ajutorul sportului îți poți modela silueta. Fitness sau plimbările lungi sunt cele mai indicate pentru a te ajuta. Notă importantă: nu alerga ! Alergatu nu face decât să te obosească fără să ardă grăsimile.

Pe lângă toate acestea trebuie să aloci atenție și dormitului. Dormi suficient pentru a-ți dezvolta musculatura într-un mod sănătos. Trebuie să te relaxezi și să te odihnești, iar dacă nu poți ține pasul, compromisurile trebuie să apară, minimum 8ore/zi este recomandarea nutriționiștilor pentru somn.

Articolul precedentDetoxifiere într-un mod sănătos
Articolul următorRemedii pentru sughiţ: 9 trucuri prin care poţi face sughiţul să se oprească

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau