Ceai slabire Hypericum

Dupa cum spune si descrierea, este un ceai pentru slabit care are un efect rapid insa corelat si cu alte actiuni.
Ingrediente: crusin, volbura, papadie, urzica mare, salvie, soc, traista- ciobanului, frasin, musetel, cicoare, fenicul, sunatoare
Toate ingredientele in stransa legatura asigura in timp o sculptura ideala a corpului, insa producatorii sugereaza ca acest lucru sa se faca in stransa legatura cu dietele stricte sau sport, lucru care nu ar putea fi la indemana noastra mai ales daca timpul nu ne-o permite.
In plus are efecte diuretice si laxative, proprietati care iarasi nu ne favorizeaza in bunul mers al zilei mai ales daca avem multiple sarcini si activitati de facut, acest efecte cauzand de departe disconfort.
Avantajul insa acestui ceai este ca se poate prepara atat intern(infuzie), cat si extern(30 grame de plante intr-o cada cu apa), lucru care ne-ar putea relaxa si ne-ar putea purifica corpul, ceva rar intalnit la un ceai.
Nu ne este precizat daca exista contraindicatii si nici tara de provenienta, dar nici varsta minima de la care se poate consuma, lucru care ne-ar putea da ceva semne de intrebari.
In plus, prezenta musetelului relaxeaza organismul si slabeste functiile metabolice, iar acest lucru cu siguranta nu este in favoarea noastra mai ales pe timp de zi acolo unde avem nevoie de aporturi energetice mari si de foarte multa activitate.

Citeste si:  Ceai slabit Vitafit
Articolul precedentCeai organism purificat
Articolul următor12 greşeli legate de vitamine pe care nu realizezi că le faci

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau