answear.ro
Acasă Intreaba un pediatru – consultatie pediatru gratuita

Intreaba un pediatru – consultatie pediatru gratuita

Completeaza formularul de mai jos si imediat ce Pediatrul Verzuliu va raspunde, vei gasi raspunsul pe forum la sectiunea Mamici.
Intrebarile trec printr-o etapa de verificare. Daca nu vrei sa mai astepti poti scrie, dupa ce ti-ai facut cont, pe forum aici: Forum Mamici

  • Trebuie să fii autentificat pentru a crea subiecte noi.

Campania „Intreaba un pediatru” este o mana de ajutor data comunitatii. Verzuliu.ro nu este si nici nu reprezinta o clinica sau un cabinet medical, nu comercialzieaza produse si nu promoveaza produse. Verzuliu.ro este o echipa formata din oameni cu un singur tel, sa ajute, gratis, pe cei ce au nevoie.
Aceasta este o campanie umanitara!
Locul unde sfaturile pentru mamici sunt in siguranta este fara dar si poate forum mamici prin faptul ca acestea vin din partea unor persoane cu experienta.

Nu pune sanatatea copilului tau, sau chiar viata lui, in mainile unor persoane care prin simplul fapt ca sunt mamici isi atribuie dreptul de a spune ce e bine si ce e rau pentru viata copilului tau.

Sustine campania „Intreaba un pediatru”!

Daca nu vrei sa mai astepti, pune chiar tu intrebarea pe forumul pentru mamici, unde va raspunde pediatrul online Verzuliu.

Ai ajuns pe aceasta pagina pentru ca esti in cautarea unui pediatru online, un pediatru care sa raspunda intrebarilor de pediatrie.
Da-mi voie sa iti spun ca ai ajuns pe singurul website din Romania care ofera raspunsuri tuturor intrebarilor de pediatrie, de ginecologie.
Fie ca esti in cautarea unui pediatru din cluj sau a unui pediatru bun din Bucuresti la noi nu conteaza de unde esti pentru ca raspundem tuturor. Trebuie doar sa completezi forumularul cu intrebarea ta de mai sus si un pediatru bun din Iasi sau un pediatru din Constanta iti va raspunde.
Formulul nostru este deschis non-stop, de aceea avem un pediatru non-stop.
Daca esti o mamica din Timisoara si cauti un pediatru din Timisoara, afla ca este mult mai simplu sa pui aici intrebarea ta si mai apoi daca pediatrul online va considera ca trebuie sa te vada si fizic vei fi nevoita sa cauti un pediatru in orasul tau.
Aici este ca si cum vei avea un pediatru la domiciliu, un pediatru acasa.

Articole pentru mamici