De multe ori s-a întâmplat să călătorim cu trenul. Dacă nu mereu, măcar de dragul amintirilor de când o faceam. Întâlneam tot felul de oameni. Cu unii chiar ne împrieteneam, pe alţii ne-am fi dorit să-i vedem sub şinele de tren, dar, cu toate astea, era un drum pe cinste.

De multe ori contează şi starea pe care o avem atunci când călătorim. Dacă înainte să plecăm ne-a enervat prietena, prietenul, colega sau colegul de camera, ori cineva de-al casei, cu siguranţă vom avea tendinţa să fim aroganţi cu toţi cei pe care îi întâlnim.

Aşadar, vă voi reaminti anumite momente care ne enervează atunci când călătorim cu trenul.

  1. Nici nu apuci să intri bine în vagon, că vezi ditamai cârdul de oameni care în loc să intre direct pe unde trebuie, merg din ultimul vagon şi parcurg tot trenul până îşi găsesc locurile. Lovesc, buşesc cu bagajele, te împing, eventual mai primeşti şi un cot pe undeva.
  2. Ajungi în compartiment şi cineva stă în locul tău la fereastră. Dacă eşti în toane bune, poate te pui în alt loc şi îl înjuri pe respectivul în mintea ta. Dacă eşti nervos îl expediezi imediat, iar tot drumul vă evitaţi privirile.
  3. Toatele sunt mereu jegoase. Dacă s-a nimerit să mergi primul la baie şi să găseşti curat, cei care au venit după tine s-au distrat diferit. A doua oară când mergi nu ştii pe unde să îţi mai bagi nasul şi privirea ca să nu contribui şi tu mai mult la dezastrul care este deja creat.
  4. Ajungi ultimul în compartiment şi o tanti sau un nene are bagaje cât trei sferturi din compartiment, eventual puse aiurea. Dacă le-ai aranja altfel, cu siguranţă ţi-ar încăpea bagajul, dar işti să te contrazici mai mult de jumătate de drum cu cel al cărui bagaje se afla în locul în care ar fi trebuit să ţi-l pui tu.
  5. Mulţi îşi lasă bagajele pe hol de frică să nu i le fure cineva şi le mai şi păzeşte. Aşadar, nu poţi să te muţi cum trebuie, să mergi la toaletă, că trebuie să ocoleşti sau să sari peste acestea. Distractiv, nu?
  6. Când nimereşti cu oamenii nepotriviţi e cel mai neplăcut şi enervant lucru. Cum a fi să fie totul OK, iar la următoarea staţie să urce nişte persoane mai de la ţară aşa, care miros a găinaţ de la păsări şi tot felul de mirosuri animăleşti de prin curtea lor? Păi, cu siguranţă ai ieşi pe hol şi te-ai fi gândit că mai bine luai bilet fără loc.
  7. O femeie şi un copil. Adorabil copilul, dar parcă îţi vine să-l strângi de gât când urlă tot drumul şi nu se mai linişteşte.
Citeste si:  Cum să arate un referat/proiect perfect

Cam acestea ar putea fi unele situaţii întâlnite, dar cu siguranţă sunt mai multe. Dacă in exemplele de mai sus nu regăseşti vreuna din experienţele tale, echipa loka te invită să laşi un comentariu cu situaţia prin care ai trecut tu.

Articolul precedentMancare de ciuperci
Articolul următorCum să-ţi creezi dulapul ideal

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau