Despre noi

Un portal despre cum sa fii mai verde, despre cum sa-ti traiesti viata mai frumos, cu adevarat atent la toate lucrurile bune din jurul tau, despre cum te poti schimba putin cate putin, zi de zi, pentru a ajunge la o versiune mai buna a ta.

Iti aducem stiri interesante, articole de neratat despre lucruri de care iti pasa – natura, sanatate, o hrana cu adevarat valoroasa pentru tine si familia ta, miscarea verde si integrarea ei in viata ta pas cu pas!

Impreuna vom construi o comunitate de oameni buni care isi doresc sa-i ajute pe cei din jurul lor, dispusi sa faca un pas in plus pentru o lume mai verde, interesati sa lase generatiei urmatoare nu doar o proprietate ci si un aer mai curat si o lume un pic mai civilizata.

Teoria ferestrelor sparte din psihologie spune ca oamenii se vor comporta conform mediului in care traiesc – sau simplu spus, mizeria atrage mizerie, nepasarea atrage nepasare, coruptia atrage coruptie. Dar daca ne-ar pasa? Daca am incepe cu o schimbare mica?
Azi ma aplec si iau hartia cazuta langa cosul de gunoi si o pun la locul ei!
Azi am sa dau inca o tura cautand un loc de parcare care sa nu incurce alti soferi, pietoni, biciclete, mame cu caruciorul!
Azi ajut pe cineva!
Tu ce faci azi?