Advertismentanswear.ro

Aproape orice persoană prezintă vergeturi în special în zona feselor și nu este deloc plăcut să le avem, mai ales că acestea își pot face apariția și în alte locuri vizibile. Vergeturile ne pot face să ne simțim incomod, datorită lor refuzăm să purtăm vara pantalonii scurți care ajung să se prăfuiască în dulap.

În termeni medicali vergeturile apar sub forma unor linii fine pe suprafața corpului iar acestea sunt rezultatul ruperii țesuturilor subcutanate. În termeni pe înțelesul oricui, vergeturile apar în urma îngrășării sau slăbirii rapide, după sarcină sau după folosirea îndelungata a unor medicamente.

În sprijinul vostru dragi cititori, am venit cu o metodă complet naturală și deloc costisitoare care să vă ajute în lupta contra vergeturilor. Există multe alte metode care au drept scop ameliorarea acestor apariții inestetice însă cea mai eficientă metodă este sucul de lămâie.

Citeste si:  Cele mai frumoase flori de primăvară

Cum se procedează:

Se taie o lămâie în jumătate și se masează cu aceasta zona afectată vreme de câteva minute. Nu trebuie să irosim deloc elementul cheie al acestei operațiuni de aceea strânge ușor lămâia în așa fel încât să elibereze sucul ce-ți va vindeca aceste dungi inestetice. Lasă sucul să acționeze pe piele timp de 10 minute după care clătește bine cu apă călduță până ce ai curățat zona tratată. Repetă acest procedeu de 2-3 ori pe săptămână.

answear.ro
Articolul precedentTrufe cu unt de arahide şi covrigei
Articolul următorPoziția coșurilor de pe față îți transmit un mesaj legat de sănătatea ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau