Termeni si conditii

Desi in fiecare moment verzulii fac eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Siteul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Siteului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Siteul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Siteul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Siteul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Forta Majora
Siteul, afiliatii sau/si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Siteului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Siteului, erorile de operare, greva, etc.

Obligatiile si raspunderea utilizatorului
Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. verzuliu.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe verzuliu.ro.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste verzuliu.ro. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatii precise prin sarcinapesaptamani.ro. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest Portal sunt furnizate „asa cum sunt”, iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau.
Sfaturile medicale
Pediatrul Verzuliu sau orice alt utilizator al acestui site este doar un nume(porecla) si nu o entitate sau un cadru medical iar sfaturile venite din partea acestora nu trebuiesc luate ca atare. Toti utilizatorii acestui site sunt raspunzatori pentru faptele lor.

Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. Siteul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Siteul va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Siteul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Siteul pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Siteul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Siteul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notficari Orice notificare catre Site trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

Componente de retea sociala
Site-ul permite membrilor sa creeze profile personale unice, sa comunice si sa partajeze materiale prin intermediul unor servicii de genul emailului, invitatii de prietenie, grupuri de utilizatori, incarcarea de fotografii si materiale video, bloguri, sistem de rating al continutului generat de alti utilizatori, sistem de comentarii, calendar si alte facilitati si servicii menite sa asigure coeziunea comunitatii. Utilizarea serviciilor si facilitatilor oferite de site este posibila doar in cazurile in care exista o interdictie expresa cu privire la folosirea acestora, ori un sistem de logare cu parola si username, la care nu aveti informatii de logare (datorita faptului ca e nevoie de plata unei sume de bani pentru accesarea serviciului respectiv ori datorita faptului ca accesarea serviciului este supusa unor conditii referitoare la prezenta sau activitatea dumneavoastra anterioara in site, etc).
Pentru a putea utiliza serviciile de retea sociala ale Site-ului, va trebui sa va inregistrati. In anumite cazuri, daca sistemul necesita acest lucru, va fi nevoie sa setati anumiti parametri ai confidentialitatii datelor pe care le incarcati in sistem. Spre exemplu, puteti decide prin intermediul setarilor de confidentialitate ce fel de persoane pot avea acces la datele incarcate de dumneavoastra.
Sunteti singurul raspunzator pentru consecintele interactiunii cu alti utilizatori ai Site-ului. Nu puteti utiliza niciodata contul unui alt utilizator fara persmisiunea acestuia expresa. Daca aflati despre incalcarea prezentilor termeni si conditii de catre un utilizator, va rugam sa ne contactati cat mai curand cu putinta.

Disputele intre membri
Sunteti singurul responsabil cu privire la consecintele interactiunii cu alti membri sau vizitatori ai Site-ului. In anumite momente, Site-ul isi rezerva dreptul, dar fara a fi obligat expres la aceasta, sa monitorizeze disputele dintre membrii sai si sa ia decizii in vederea restabilirii ordinii in cadrul comunitatii. Prezentii termeni si conditii sunt completati de regulamentul aplicabil pentru activitatea din Forumul Site-ului, precum si pentru regulamentele specifice tipului de activitate pe care o realizati in site, cand acestea exista.

Mesaje promotionale
Avand la baza consimtamantul dumneavoastra anterior, Site-ul, partenerii acestuia sau alte persoane pot, din cand in cand, sa trimita email-uri continand mesaje promotionale, campanii publicitare, etc. Site-ul nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la consecintele achizitionarii produselor ori serviciilor promovate prin intermediul mesajelor promotionale oferite de terti utilizatorilor Siteului.

Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice p[e care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti de la sediul societatii care administreaza Siteul.

Utilizarea continutului Siteului
Puteti copia si printa Continutul Siteului (date, imagini si orice alt tip de informatii prezentate pe Site) doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Siteului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor (inclusiv link-ul la articolul original) care atesta dreptul de autor al Siteului asupra Continutului.
Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa.

Suspendarea accesului
Siteul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Siteului sau la o parte a acestui continut.

Schimbari ale siteului
Siteul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Siteul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Inregistrare, parole, responsabilitatiAccesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs., la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a Siteului. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Siteul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Siteului. Siteul nu permite accesul, folosind acelasi cont, a mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Siteul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site

Siteul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, forum, mesagerie electronica, chat si orice alte sisteme care permit generarea de continut de catre utilizatorii siteului). In ideea in care Siteul nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Pentru comentariile postate de utilizatori, la articolele cuprinse in website, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. Siteul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.