Calculator sarcina

Calculator sarcina

Cu ajutorul acestui calculator de sarcina poti afla cu aproximatie date importante despre sarcina ta precum si despre bebelusul tau. Fiecare saptamana de sarcina este o reala aventura.
De ce sa folosesti un calculator de sarcina?
Este simplu si noi ne-am bucurat foarte tare atunci cand am reusit sa oferim prin intermediul acestui calculator de sarcina informatii cu privire la bebelusul tau: in ce zodie va fi, in ce saptamana de sarcina este, ce simptome poti avea, ce trebuie sa faci etc.
Dar asta nu este tot, printre informatiile despre care v-am spus mai sus, prin intermediul acestui calculator de sarcina veti afla: daca esti insarcinata si daca da, ziua in care vei naste, cand vei simti prima miscare a beblusului tau in burtica ta, prima bataie a inimii bebelusului tau si multe altele.
Acum ti-am captat atentia asupra acestui calculator de sarcina?
Incearca-l! Este totul aici.

completeaza: prima zi la ultima menstruatie

Mamicile scriu

Mamicile slabesc

Mamici frumoase

Noi suntem o comunitate tanara ce creste incetul cu incetul. Incercam sa sustinem tinerele mamici si pe viitoarele mamici cu informatii. Acest calculator pentru sarcina consideram ca este un tool util pentru toate femeile ce isi doresc un copil si stiu ca au ramas insarcinate.
Calculatorul de sarcina te ajuta sa afli cu exactitate lucruri utile despre sarcina pe saptamani