Schimbările din ultima vreme ne-au pus pe toți dintre noi în fața unor situați cu care nu ne-am mai confruntat și pe care nu știm să le gestionam. Poate că uneori avem nevoie de cineva din exterior care să vina să ne scoată din bula noastră și să ne facă să vedem viața cu alți ochi. Poate că uneori avem nevoie de un semn Divin uitând că totul pleacă din noi și noi suntem capabili de a schimba experiența pe care am trăit-o sau urmează să o trăim. Poate că nimic nu ajunge la noi în mod aleator și că suma tuturor întâmplărilor din trecut suntem cei din prezent. Suntem alegeri, greșeli, incertitudini, toate amestecate cu haos și mister. Ne naștem în haos și alergăm o viață să ieșim din el.  Și cred că fuga asta prin timp ne face să uitam de noi și de ceilalți și ne aruncă în brațele depresiei.

Citeste si:  7 metode eficiente de a scapa de stres

Nu există situații, stări sau chiar oameni neplăcuți. Există energii cu care nu suntem pe aceeași frecvență și de care este bine să ne ferim. E o fericire că suntem diferiți și că  putem trăi experiența numită viață prin ochii nostrii și prin ochii altora.

Ce ar fi dacă ne-am opri puțin din goana asta nebună și am căuta răspunsul în noi? Ce ar fi dacă am alege să ne înconjurăm de lucruri pozitive și să privim partea plină a paharului chiar dacă acesta e plin ochi? Ce ar fi dacă am mulțumi azi Cerului că a aprins lumina pentru noi și nu ne-am supăra că va ploua?

Respiră. Toate aceste lucruri și ideea de a sta închis între pereții propriei tale case probabil ți-au dat universul peste cap. Azi sunt aici să îți ofer câteva sfaturi și să îți reamintesc cât de norocos ești că poți trăi o astfel de experiență. Că ai toate resursele necesare de a exploata acest teritoriu străin și că ai șansa de a învăța ceva nou: cum să trăiești experiențele pe care viața ți le aduce cu fiecare avion ce părăsește aeroportul an de an.

  1. Decorează-ți casa
  2. Ascultă muzică de relaxare
  3. Achiziționează lumânări parfumate
  4. Vizionează filmele care îți plac și pe care n-ai avut niciodată timp să le vezi
  5. Caută iubirea în oameni, înconjoară-te de lucruri frumoase și zâmbete
  6. Dansează la răsărit
  7. Fă mișcare în propria casa
  8. Desenează
  9. Fă-ți planuri de călătorie
  10. Documentează-te
Citeste si:  Pune punct conflictului cu soacra

Vezi cât de ușor e să fii fericit? Ai toate resursele la dispoziție, dar erai prea preocupat să alergi spre nicăieri pentru a le vedea. Fericirea nu e o stare, e un mod de viață.  Și daca vei învață să trăiești fericit atunci te poți considera norocos. Norocul nu vine la tine singur, ți-l creezi tu. Iubește, zâmbește și bucură-te de această experiență.

Articolul precedentSecretele pantofilor . Ce spun pantofii preferați despre tine ?
Articolul următor6 pași pentru curățarea pantofilor murdari în mașina de spălat

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau