Probabil că știi că o pereche de pantofi nouă poate face o femeie mai fericită. Este dovedit științific că atunci când cumperi încălțăminte nouă îți îmbunătățești starea de spirit și te face să te simți mai bine. Dar, pe lângă faptul că provoacă sentimente grozave, încălțămintea îți definește și personalitatea.
Studii recente efectuate la Universitatea din Kansas afirmă că 90% din personalitatea ta poate fi dezvăluită studiind ce încalți. Înseamnă că încălțămintea preferată are mai multe informații despre tine decât îți poți imagina.
Omri Gillath, împreună cu echipa să de psihologi, a cerut unei grupe de peste 60 de studenți să analizeze 208 de imagini cu pantofi care aparțineau unor persoane diferite. Voluntarii au fost puși să identifice vârsta, sexul, statutul social și unele caracteristici ale personalității celor care purtau anumite tipuri de încălțăminte. Rezultatul a fost impresionant de corect. Iată așadar ce dezvăluie încălțămintea preferată despre tine :

Citeste si:  10 pantofi celebri care au revoluționat lumea modei

1. Pantofi sport
Dacă preferi încălțămintea sport, ești o persoană stabilă, niciodată anxioasă, ești hotărâtă și cu picioarele pe pământ.


2. Teniși Converse
Ești o persoană drăguță, deși prudentă și mândră. Ești tipul adolescentului etern, cu propriile stângăcii și slăbiciuni.


3. Pantofi la modă
Ești o persoană care adoră să se alinieze modei și îți permiți ultimele noutăți. Ești o persoană plăcută, pasională și destul de conservatoare în idei


4. Încălțăminte casual
Nu îți pasă ce cred ceilalți despre tine, îți exprimi liber ideile și câteodată ai dificultăți în relațiile cu ceilalți.


5. Cizme rustice
Ai o personalitate dură, rezervată, ușor egoistă, însă ești foarte inteligent și sensibil totodată.


6. Pantofi cu toc înalt și subțire
Ești o persoană vorbăreață, grijulie. Îți plac hainele tip glamour și acorzi multă atenție detaliilor.


7. Pantofi cu sclipici
Dacă porți încălțăminte strălucitoare, nu treci niciodată neobservată. Îți place să atragi atenția asupra ta și o faci cu mult stil.

Citeste si:  Cum sa scoti petele de pe haine: 12 moduri ingenioase de a scapa de cele mai incapatanate pete


8. Pantofi stiletto
Ai multă încredere în tine și câteodată ești capricioasă. Cu toate acestea, ești o fire determinată și atunci când îți propui ceva, duci planul la bun sfârșit.


9. Pantofi tip platformă
Ești o fire sociabilă, e în natura ta să fii mereu în contact cu oamenii. Rețelele sociale sunt viață ta și ești mereu la curent cu ce se intalmpla pe Facebook, Twitter, Instagram.


10. Pantofi confortabili fără toc
Dacă iubești confortul și preferi genul asta de încălțăminte, ești o persoană calmă și drăguță, care își exprimă mereu ideile cu claritate și nu exagerează niciodată.


11. Pantofi chic creați de designeri
Dacă porți astfel de pantofi deși nu sunt confortabili, atunci ești o persoană liniștită însă fermă, care știe ce vrea și nu se teme să își impună punctul de vedere. Iubești diversitatea.

Articolul precedentSandalele pentru bărbați – pro sau contra ?
Articolul următorCum să fii fericit între patru pereți

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau