Toate începuturile sunt povești desprinse din filele unui roman. Pline de romantism și atenție, cuplurile precoce au senzația că au lumea la picioare. Însă cum nimic nu-i etern, atunci când sunt față în față cu obstacolele unei relații, mulți dau un pas înapoi. Din teamă, din ezitare sau pur și simplu ca o reacție a organismului la stimuli externi. Deși nu-i o regulă clară, observăm că bărbații sunt cei mai speriați de stabilitate și privesc cu scepticism atunci când iubita sau partenera visează deja la ziua în care va purta rochia albă.

Perioada izolării la domiciliu este dificilă pentru oricine. Azi vorbim despre problema cuplurilor care nu reușesc să treacă testul timpului. Dacă ar fi să îi întrebăm pe parteneri, probabil vina este undeva la mijloc și ea se naște din teama de a nu-l pierde pe celălalt.

Toți ne dorim să avem puterea de a citi gândurile partenerului. Bărbații își doresc mai mult. Întrebările fără sens și răspunsurile pline de explicații îi obosesc. Iată ce ar trebui să știi astfel încât relația voastră să treacă testul pandemiei.

Citeste si:  Remedii homemade pentru a lupta impotriva pielii uscate vara aceasta

 

Sfaturi pentru bărbați de la bărbați:

  1. Nu îl critica în public. Acest lucru îl deranjează teribil. Ai grijă la tonul folosit și caută să nu îi faci reproșuri de față cu ceilalți, mai ales de față cu prietenii lui.
  2. Lasă-l să își exprime singur sentimentele și nu îi cere mereu certitudini. Suntem diferiți, din fericire, și reacționăm diferit. Dacă îți afirmă iubirea, nu îl pune să repete. Va avea impresia că încrederea îi este pusă la îndoială.
  3. De regulă, bărbații apreciază răspunsuri monosilabice, motiv pentru care nu te chinui prea mult să îi oferi răspunsuri elaborate. Încearcă să îi explici într-o propoziție planul de reamenajare al locuinței la care te gândești. Dacă va considera că nu este potrivit, îți va oferi el singur argumente. Nu îi solicita să vorbească atunci când este preocupat de altceva. Va considera că nu îi respecți libertatea.
  4. Bărbații apreciază femeile care vorbesc puțin. Încearcă să te temperezi. Încercați să vorbiți despre orice însă doar atunci când el e disponibil. Există posibilitatea să ai surpriza să evite discuția dacă va considera că aceasta nu este relevantă și mai ales că este o pierdere de vreme să vorbiți despre condițiile meteo atunci când el se uită la un meci cu România.
Citeste si:  Plante de primavara care regleaza metabolismul si ajuta la slabit

O rețetă pentru relații fericite și cupluri care dăinuie nu există.  Există, în schimb, oameni care luptă împreună, oameni care sunt acolo pentru parteneri în orice moment și oameni care iubesc dincolo de cer și înapoi. Evident că strategia unei relații fericire nu este o formulă matematică pe care o poți aplica tuturor.

Sufletul pereche e omul care apare odată în viață, la momentul potrivit. Vei ști că l-ai întâlnit fără a avea nevoie de răspunsuri. Îți va fi de ajuns să îl privești și energiile voastre vor dansa împreună  în mrejele dragostei.

Articolul precedentIntermittent fasting sau cum am slăbit mâncând orice
Articolul următorBeneficiile  miraculoase ale uleiului de cătină

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau