Modul actual în care mănâncă românii, îi face să îşi schimbe starea naturală de bine a corpului, ceea ce înseamnă că se transformă într-un popor anxios, agitat, cu stări schimbătoare. Noroc că starea de fericire poate fi obţinută printr-o simplă furculiţă plină cu mâncare benefică pentru creier. Oamenii ar trebui să se se axeze mai mult pe alimentele pentru creier şi pe grăsimile care dau o stare de bine. Imediat cum vei schimba puţin felul în care mănânci, vei începe să simţi beneficiile, adică vei fi mai energizată şi vei avea o dispoziţie mai stabilă. Din momentul în care începi să faci alegerile potrivite, instant, creierul tău va începe să devină mai bun.
5Iaurtul grecesc
Acest tip de iaurt conţine mai mult calciu decât vei putea găsi în lapte, sau în iaurtul normal, plus că te poate face să te simţi fericită. Un nivel adecvat de calciu în corp, va pune corpul în funcţiune, astfel că acesta va începe să elibereze neurotransmiţătorii stării de bine. Atunci când nu ai destul calciu, poţi suferi de stări de anxietate, depresie, memoria nu te va mai ajuta şi vei gândi mai greu. În plus, probioticele ajută la digestie astfel că te vei feri de răceli.
Dacă eşti nervoasă ori agitată, fără a avea un motiv întemeiat, încearcă să mănânci un iaurt grecesc organic, provenit de la vacile care pasc pe păşune. Lactatele provenite de la aceste vaci au mai multe grăsimi sănătoase şi la fel ca şi în cazul cărnii de miel, adesea conţin un nivel crescut de acid linoleic, grăsimea sănătoasă ce reduce efectele stresului asupra creierului.