Arta machiajului este atât de vastă și complexă, încât acasă pare complicat de realizat un machiaj. Se presupune că un machiaj bun este scump și necesită un specialist care să-l aplice corect. Dar realitatea este puțîn diferită. Cunoașterea câtorva trucuri de machiaj va vor ajuta să aplicați perfect produsele de machiaj și să arătați formidabil.

Folosiți folie de aluminiu pentru a crește eficacitatea măștilor cremă.

Eficiența oricărei măști poate fi îmbunătățită substanțial prin acoperirea feței cu niște folii de aluminiu după aplicarea măștii. În plus, masca cu folie poate fi folosită pentru a îndepărta oboseala de dimineață.

Deprindeți arta conturului.

Pentr a evidenția contururile fetei, utilizați un fard cu efect bronzant, cu câteva nuanțe mai închise decât pielea și un fond de ten lejer. Rețineți că amestecul adecvat este cheia unui aspect natural și fără efort.Nu aplicați blush modul la întâmplare. Pentru cele mai bune efecte, determinați forma feței și aplicăți fardul pe baza acestuia.

Citeste si:  Curiozitati: 7 trucuri care îți pot schimba culoarea ochilor

Trucul în triunghi

Anti-cearcanul pare a fi un instrument de machiaj destul de ușor de folosit pentru a ascunde cercurile întunecate de sub ochi Pur și simplu trageți mici puncte și amestecați-le. Dar există un mod mai bun de a face asta, mai degrabă decât aplicarea directă. Pentru a-ți face fața să pară mai întinsă și mai tinerească, desenează un triunghi cu anti-cearcanul sub ochi și apoi folosește un burete sau o perie moale pentru a-l aplică. Folosind această tehnică, vă veți lumina fața și veți atrage atenția asupra ochilor.

Transformați-va fardul obișnuit într-unul lucios cu balsam de buze.

Pentru ca orice fard de ochi să pară lucios, treceți un balsam de buze peste el după ce ați aplicat fardul de ochi.

Machiați corect ochii

Pentru a crea conturul perfect al ochilor, țineți mânerul unei linguri la colțul exterior al ochiului. Urmați mânerul pentru a trasă o linie dreaptă folosind eyelinerul. Apoi, machiați pleoapele folosind porțiunea rotunjită a lingurii și folosiți marginea curbă pentru a crea vârful curb al aripii. În cele din urmă, completați spațiul dintre cele 2 linii cu eyeliner și extindeți linia spre coada ochiului.

Citeste si:  9 remedii naturale contra firelor albe de par

Obțineti arcul perfect al buzelor desenând un „X” în centrul buzei superioare.

 

Crearea arcul de cupidon perfect pe buze este la fel de ușor că desenarea unui „X”. Desenați litera „X” pe buza superioară, astfel încât să se intersecteze la mijloc și contur cu partea inferioară a buzelor. Acum completați restul buzelor. Pentru un aspect perfect, aplicați luciu de buze pe partea pictată.

Ajutați rujul să dureze mai mult.

Dacă va doriți că rujul să rămână pe buze toată ziua folosiți un truc simplu. După ce aplicați un strat de ruj, lipiți un șervețel pe buze. Va elimina rujul în exces. Acum pudrați-vă buzele și puneți încă un strat de ruj. În acest mod capătă rezistență.

Articolul precedentCelebra dieta castigatoare a lui Novak Djokovic
Articolul următorTrucuri care vă ajută să vă găsiți parfumul perfect

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau