Cu siguranţă mulţi dintre bărbaţi au pieptul acoperit cu păr. Unora le place, altora nu. Unii poate deja au început să-l ia de pe piept, alţii au de gând să o facă.

Un studiu efectuat arată că:

36% dintre bărbaţi Se eliplează constant
44% dintre bărbaţi S-au gândit la diverse metode de a scăpa de păr
20% dintre bărbaţi Se mulţumesc cu părul de pe piept

 

Cu siguranţă arată frumos, însă acest aspect aduce şi neplăceri.

  1. Iritaţie

La un moment dat, când părul începe să crească, există riscul de a te irita. Pielea se poate înroşi, iar odată cu creşterea părului vor începe şi mâncărimile. De asemenea, după epilare, pe lângă faptul că e dureros (dacă o faci cu ceară), pielea poate rămâne sensibilă până se acomodează.

  1. Aspect urât

La început este frumos, însă odată ce începe să crească, acesta capătă un aspect urât, firele sunt mărunte şi se vede de parcă un muşunoi de furnici ţi-au invadat pieptul. Pe lângă acest lucru, culoarea firului de păr este mult mai pregnantă, fapt care duce la această „privelişte” nu tocmai plăcută.

  1. Pentru că prietenei tale s-ar putea să nu-i placă
Citeste si:  Cum să îți alegi perechea de pantofi potrivită – 5 secrete pentru tine

Probabil nu te-ai gândit, însă lipsa părului cu care Mama Natură te-a înzestrat poate fi deranjant pentru iubita ta. Aspectul aspru al părului poate strica un moment romantic. Îmbrăţişaţi sub lumina lumânărilor, cu trupurile goale lipite este o imagine destul de romantică. Cu toate astea, să simţi ca şi cum te-ar îmbrăţilşa un arici, nu este bine. Firele sunt tari şi poate irita pielea partenerei tale, dacă aceasta este sensibilă. Şi plus de asta, nu va mai fi atât de plăcut să te ţii îmbrăţişat.

  1. Pentru că îşi schimbă structura

Dacă ai apucat să îţi iei părul de pe piept, ar trebui să te aştepţi ca acesta să se îndesească şi să devină mult mai închis la culoare. Pe lângă acest lucru, firele pot creşte pe sub piele şi de asemenea pot fi şi despicate. Iar dacă te răzgândeşti şi vrei să nu-l mai razi, este o idee bună. În timp poate căpăta din nou acel aspect moale, însă nu şi culoarea. Asta e, vei avea părul moale, însă mult mai mult, mai des şi mai… „colorat”.

Citeste si:  Cum sa scoti petele de pe haine: 12 moduri ingenioase de a scapa de cele mai incapatanate pete

 

 

  1. Pentru că partenerei s-ar putea să-i placă

Oare nu te-ai gândit vreodată că poate părul de pe piept nu este deloc o problemă pentru iubita ta? De multe ori este plăcut să stai la un film în pat şi să te joci cu mâna pe pieptul partenerului. Să treci degetele prin firele de păr moi (pentru cei care încă nu au renunţat la păr), pentru că-ţi oferă plăcere.

Aşadar, băieţi, gândiţi-vă de câteva ori înainte să renunţaţi la părul de pe piept. Poate când nici nu vă gândiţi, aceasta poate fi un aliat puternic.

Articolul precedentEfectul Facebook şi cum ne influenţează acesta?
Articolul următorGreşeli de makeup ce te îmbătrânesc cu 10 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau