Este o ironie faptul că aspectul « natural » necesită adesea un timp imens și produsede calitate pentru machiaj. Din fericire, nu trebuie să fie complicat.Frumusețea naturală se pune în valoare aplicând câteva trucuri simple de infumusetare de care trebuie să țineți cont.

Vedeți aceste idei simple de înfrumusețare pentru a reda – nu acoperi – trăsăturile tale minunate:

1. Alegeți baza potrivită


Vrei un fond de ten care să ofere suficientă acoperire fără să mascheze complet. Orice maestru în machiaj spune că vrea să vadă în plan secund fondul de ten și în principal vrea să vadă pielea. Căutați produse fără ulei dacă aveți o piele deosebit de grasă și optați pentru fonduri de ten hidratante sau creme nuantatoare dacă aveți pielea uscată.Și îndepărtați-vă de finisajele mate. Dacă alegeți un fond de ten prea mat, arată a fard și nu dezvăluie natural pielea.

2. Găsește-ți fardul perfect


Nu eșți sigură dacă ar trebui să alegi roz, roșu sau piersică? „Atunci când alegeți o culoare a obrazului, doriți întotdeauna să folosiți culoarea buzelor sau culoarea voastră naturală”, spun specialiștii.Așadar, dacă nu vă puteți gândi la nuanță de obraz obișnuit, priviți-va buzele pentru a găsi nuanța potrivită.

Citeste si:  6 pozitii de somn pe care multi oameni nu le stiu

3. Folosiți testul bustului pentru lotiunea de bronzat


Evitați un exces de bronz de nuanță portocalie folosind culoarea bustului că ghid. Cheia este să te gândești la nuanță naturală a pielii tale și la cum te poți bronza. Deoarece pieptul tău are de obicei o nuanță mai egală decât fața ta, poți folosi acest lucru ca punct de plecare. După ce îți găsești nuanța potrivită de bronz, nu uită să-ți aplici puțin pe gât și tâmple superioare – două dintre cele mai frecvent ignorate locuri.

4. Obține o strălucire subtilă


Nuanțele de fard strălucitor sunt produse complicate, care te fac ușor să greșești. Dacă aplicați prea mult, veți risca un efect albicios sau argintiu. „Alege fardul pe tonul pielii tale, astfel încât să pară că străluceșți”, spun specialiștii. Aplicați-l chiar în punctul cel mai înalt al obrajilor pentru strălucire la lumina.

5. Completați-vă trusa de machiaj


O trusa de machiaj corectă are suficiente produse. Armă secretă: fardul pentru ochi. Folosește o nuanță puțin mai închisă decât culoarea părului și umple distanța între ochi și sprâncene cu umbră și folosește o pensulă, mai degrabă decât un creion. Acest truc va da un aspect mai moale, mai natural. Dar nu vă fie frică să consultați un artist de machiaj pentru produsul potrivit, deoarece găsirea nuanței perfecte poate fi dificilă.

Citeste si:  Cum scapi de ridurile si liniile de pe gat

6. Rujul personalizat


O femeie ar trebui să aibă nuanță favorită de ruj. Asta înseamnă că îl transportați în geantă, nu aveți nevoie de o oglindă pentru a-l aplica și știți că va arăta grozav. Pentru a găsi această nuanță magică, uități-vă la culoarea naturală a buzelor și alegeți o nuanță mai strălucitoare sau o nuanță mai închisă, în funcție de ceea ce preferați.

7. Luminează-ți ochii


După ce ai ales fardul favorit, subliniază ochii cu creion, folosind o nuanță mai întunecată decât culoarea ochilor .Dacă ai ochii căprui poți folosi negru sau maro închis, în timp ce ochii albaștri sau verzi pot fi capătă nuanțe mai deschise. Apoi, adăugați cu câteva straturi de rimel, asigurându-vă că mergeți până la linia genelor, ceea ce ajută la definirea și ridicarea genelor, pentru un aspect natural.

Articolul precedent10 produse cosmetice pe care le poti fabrica acasă
Articolul următorKatheryn Winnick: dieta si antrenamentele unei contese vikinge

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau