Aceste trufe cu unt de arahide şi covrigei îţi vor satisface pofta pentru ceva dulce-sărat.

Porţii: 8-12 bucăţi

Ingrediente:
½ cană de unt de arahide
¼ cană covrigei cu sare, mărunţiţi
½ cană de fulgi de ciocolată topiţi (bain-marie)

Preparare trufe cu unt de arahide:
Untul de arahide şi covrigeii mărunţiţi se amestecă într-un bol mic. Se lasă la frigider până când amestecul se întăreşte, aproximativ 20 de minute. Se formează biluţe din acest amestec, mai mici sau mai mari, în funcţie de preferinţe. Biluţele se aşează într-o tavă, sau o farfurie mare întinsă, acoperită cu hârtie de copt şi se bagă la frigider timp de o oră. După ce se scot din frigider, se tăvălesc prin ciocolata topită şi se bagă din nou la frigider până când ciocolata se întăreşte, aproximativ 30 de minute.

Citeste si:  Varză de Bruxelles coaptă

Se pot păstra într-o casoletă bine închisă, în frigider, timp de 2 săptămâni.

Informaţii nutriţionale per trufă
:
64 calorii, 4g grăsimi (1g sat); 1g fibre; 5g carbohidraţi; 2g proteine; 6mcg acid folic; 1mg colesterol; 3g zahăr; 8 IU vitamina A; 11mg calciu; 53mg sodiu; 65mg potasiu

Articolul precedentUlei de cocos făcut în casă
Articolul următorIngredientul minune care te va scăpa de vergeturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau