La temperaturi ridicate, vara, suntem forţati să ne schimbăm tipul de încălţăminte. Noroc că avem o varietate mare de unde să alegem, dar oare, care e decizia cea mai potrivită? Multe persoane se întreabă dacă e cazul că un bărbat să poarte sandale și mai ales în ce împrejurare se pot purta.

Dacă ne raportăm la istorie, romanii purtau firește sandale, fiind o încălțăminte masculină în acelel vremuri. Astăzi, există o varietate mare de sandale destinate bărbaților, însă înainte de toate e nevoie să ai pedichiură impecabilă. Firește, când e cald poți purta sandale la plajă, la piscină sau în vacanță la țară.

Însă, în cadrul evenimentelor mondene sau la job, sandalele sunt contraindicate. Deși mulți creatori de modă au lansat diferite modele masculine de sandale și papuci în prezentările lor, nu e nevoie să fii îmbrăcat la ultima modă și să porți sandale.

Citeste si:  Cum îți alegi jeanșii potriviți ?

O întâlnire de afaceri, un interviu pentru obținerea unui job, o întâlnire sentimentală – toate aceste împrejurări exclud evident purtarea sandalelor. Acest gen de evenimente cer neapărat pantofi și pantaloni lungi, nu șorț și șlapi sau sandale.  Încălțămintea de vara cea mai agreată pentru o tiunta casual sunt eventual espadrilele, destinate ieșirilor în aer liber cu prietenii.

Dacă totuși ai de gând să îți cumperi sandale, iată câteva sfaturi pentru a nu da greș

  • evită negrul pentru că este prea banal
  • ai grijă de picioare și încearcă să îți faci pedichiură regulat
  • nu cumpără sandale din materiale sintetice
  • poartă-le la plajă, la mare, la pădure, nu în împrejurări oficiale
  • alege un model asortat cu ținuta ta
  • cumpără sandale de mărimea ta, nici prea mari, nici prea mici
  • niciodată sandale cu șosete, este absolut penibil
Citeste si:  10 lecții de modă de la Giorgio Armani

 

Sandalele pentru bărbați se întorc la modă și mulți tineri își doresc să poarte sandale. Marii creatori lansează modele îndrăznețe și multe modele de calitate pot fi luate în considerare. Purtate cu stil, se asortează bine cu pantaloni de in, jeanși sau materiale ușoare. Investiți într-o pereche de sandale de calitate și nu uitați să va îngrijiți picioarele atunci când le purtați.

 

Articolul precedentSecretele de beauty ale Milei Kunis
Articolul următorSecretele pantofilor . Ce spun pantofii preferați despre tine ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau