Dacă ai impresia că varza negătită este cea mai bună, mai ales salata coleslaw, ar trebui să ştii că această legumă este şi mai gustoasă atunci când este gătită la cuptor. Chiar dacă este delicioasă cu sare şi piper, ar trebui să îţi pui imaginaţia la încercare şi să încerci şi alte condimente şi eventual să ne împărtăşeşti şi nouă care sunt combinaţiile tale preferate.
Ingrediente
• 3 linguri de ulei de măsline extra-virgin
• 1 varză medie, tăiată în felii de aproximativ 2.5 cm
• Sare şi piper
• Usturoi, turmeric, piper, sau alte condimente după preferinţă

Preparare
• Preîncălzeşte cuptorul la 200 grade.
• Aşează feliile de varză în tava acoperită cu hârtie de copt. Unge feliile cu uleiul de măsline şi presară peste ele condimentele preferate.
• Varza trebuie să stea la cuptor aproximativ 45 de minute, sau până când se înmoaie şi marginile capătă o culoare uşor maronie.
Daca ai folosit aceasta reteta lasa-ne parerea ta in comentarii!

Citeste si:  Reteta chipsuri nachos facute in casa
Articolul precedentCum să transformi pâinea veche în pâine proaspătă
Articolul următorTrei alimente care îţi vor da energie pe timpul iernii

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau