Cu toţii cunoaştem beneficiile consumului de ouă, dar ştiai că ouăle pot fi folosite cu rezultate spectaculoase în îmbunătăţirea felului în care arăţi, te simţi şi a sănătăţii părului şi scalpului? Gălbenuşurile sunt eliminate de obicei deoarece au un miros neplăcut şi pentru că de fapt albuşurile sunt cele care conţin vitaminele esenţiale, mineralele şi proteinele necesare pentru a avea un păr lung şi sănătos. Iată de ce trebuie să încerci şi tu aceste măşti miraculoase pentru un păr minunat

1Masca pentru creşterea părului

Albuşurile conţin o mulţime de proteine şi vitamine care au un efect nutritiv asupra scalpului, ajutând în acelaşi timp părul să crească mai repede. Uleiul de cocos de asemenea asigură vitaminele, mineralele şi acizii graşi esenţiali pentru a îmbunătăţi creşterea podoabei capilare. Cele două sunt ingrediente ideale, deoarece moleculele din ulei sunt atât de mici încât pot fi absorbite cu uşurinţă de către foliculii de păr.
Ingrediente:
• Un albuş sau două, în funcţie de cât de mult păr ai
• 1 linguriţă de ulei de cocos, sau două dacă foloseşti două albuşuri
Amestecă uleiul de cocos cu albuşurile într-un bol de sticlă şi mixează bine, până când obţii o consistenţă uniformă. Ia o cantitate mică din amestec şi cu ajutorul unei pensule sau cu vârfurile degetelor, aplic-o pe scalp, după care treptat pe tot restul părului. După ce ai terminat, înveleşte părul cu o mască de duş, sau strânge-l în coc lejer şi lasă masca să acţioneze timp de o oră înainte de a te clăti cu apă caldă. Nu folosi apă prea fierbinte, deoarece albuşurile ar putea începe să se gătească, cât sunt încă în par. Dacă ţi se pare că părul miroase neplăcut, te poţi spăla cu şampon, după care lasă-l să se usuce natural.

Citeste si:  5 Trucuri care te vor ajuta sa ai o rutina eficienta de ingrijire a tenului
înapoi
Articolul precedent8 motive pentru a te lasa de fumat imediat. Punctul 6 este surprinzător
Articolul următorArde grăsimea şi detoxifiază-te cu ajutorul acestei băuturi făcute în casă

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau