Guturaiul, gripa şi banala răceală nu sunt boli grave, însă pot da cu totul peste cap întregul sistem al corpului. Şi pentru că gripa şi răceala nu iartă pe nimeni, cei mai mulţi oameni se tratează singuri. Deşi în unele cazuri este obligatoriu să mergi la doctor, iată câteva remedii făcute în casă care se găsesc în bucătărie şi care te pot ajuta să tratezi răceala, gripă şi guturaiul. Aceste remedii făcute în casă sunt binecunoscute pentru faptul că alină simptomele şi întăresc sistemul imunitar. Haide să vedem care sunt aceste 10 remedii făcute în casă pentru a scăpa de răceală şi gripă.
Răceala comună este de fapt un anumit tip de virus. Când o persoană face gripă, virusul se ataşează de membranele mucoase ale gâtului şi nasului şi afectează celulele acestora şi le forţează să creeze mai multe celule ale virusului. Când întreg corpul se zbate pentru a combate simptomele răcelii, cum ar fi strănutul, durerea de gât, tusea, oboseala şi congestia generală:
10 remedii făcute în casă pentru răceală şi gripă

1Gargara

În momentul în care începi să simţi că te mănâncă în gât, că te doare sau ai alt discomfort, primul pas ar trebui să fie o gargară cu apă caldă şi sare. Când apa caldă este amestecată cu sare, aceasta curăţă excesul de fluide din gât, în timp ce reduce durerea şi inflamaţia din zonele afectate. Conform experţilor din sănătate, gargara subţiază membrana mucoasă şi reduce iritaţia gâtului.

înapoi
Articolul precedent6 alimente sănătoase care pot face rău când sunt consumate în exces
Articolul următorSilhouette Help

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau