Se ştie faptul că bărbaţii scot din când în când nişte perle, care cu siguranţă fac anumite subiecte, cum ar fi cele legate de creşterea copiilor, mult mai savuroase. Te-ai întrebat vreodată ce cred domnii despre actul alăptării? Pregăteşte-te!


Este un pic excitant

“Nu sunt vreun obsedat sau ceva de genul ăsta, însă atunci când o văd pe soţia mea cum o îngrijeşte pe fiica noastră, simt că o iubesc şi mai mult. Apreciez mult mai mult puterea pe care o are şi toate lucrurile pe care le poate suporta corpul ei. De ce să mint, acum mă excită mai tare pentru că este mamă şi de multe ori mă trezesc că mă uit “în felul ăla” după ce alăptează copilul”- Marius D.- 27ani.


Care e faza?

“Niciodată nu o să înţeleg de ce unii oameni fac atâta caz despre femeile care alăptează. Probabil că mulţi dintre ei au supt de la sânul mamelor, aşa că de unde atâta înverşunare?” – Cristi S.-32 ani.


Alăptarea prelungită mă scoate din sărite în ultimul hal

“Probabil că o să ajung să dorm pe preş dacă soţia mea află asta, însă ce e prea mult strică. Mă bucur că soţia mea a putut să o alăpteze pe Elena, fiica noastră. Însă acum Elena are 3 ani (aproape 4) şi bea apa şi sucul din cană fără nici o problemă. Nu ar fi normal să înceteze cu alăptatul, sau măcar să pună laptele într-o cană? ?” – Tudor C.- 28 ani.


Mă face să mă simt inutil

“Am încercat să hrănim gemenii cu biberonul însă nu am reuşit. Gemenii noştri adoră să mănânce direct de la mama lor şi asta face alăptatul din timpul nopţii şi mai complicat. Mi-aş dori să o pot ajuta cumva pe soţia mea “ – Alin B.- 30 ani.

Citeste si:  Ce trebuie sa stii despre poftele din timpul sarcinii. Pericolele ce pot aparea cand gravida pofteste


Nu mă mai încântă deloc

“Am considerat că e super tare când soţia mea alăpta primul nostru copil. Nu a fost nici o problemă cu asta nici la al doilea. Acum avem al treilea copil şi încep să văd schimbări la felul cum arată sânii ei. S-au alungit şi au un alt aspect. O să iubesc în continuare totul la ea (m-a făcut tată), însă dacă trebuie să fiu sincer….ăsta este adevărul. Nu mă mai încântă faptul că alăptează.” – Cosmin U.-30 ani.


Mă scot din sărite cei care se holbează

“Aproape că m-am luat la ceartă cu o pensionară într-un hipermarket. Asta pentru că femeia se holba încontinuu la prietena mea, care alăpta copilul pe care îl acoperise, astfel încât să nu se vadă mare lucru, şi tot mormăia diverse. Cumpără ce ai luat şi du-te! Mă enervează faptul că femeile care alăptează în afara casei trebuie să dea peste oameni de genul ăsta.”- Marian G.-24 ani.

Sâni mai mari pentru care nu am dat nici un ban

“Alăptarea nu e despre o pereche de sâni mai mari…dar nici nu mă deranjează “îmbunătăţirea” care a venit la pachet cu naşterea şi hrănirea fiului nostru” – Cezar S.-22 ani.


E puţin scârbos

“Nu ştiu cum să o zic ca să nu sune urât…Actul alăptării nu mă dezgustă. Însă în schimb îmi fac griji în legătură cu senzaţiile simţite de soţia mea când vine vorba de atingerea sânilor. Nu m-am mai atins de ei de când alăptează, dar mă gândesc la cum o să fie după ce o să înţarce copilul şi dacă nu o să fie ciudat şi dacă atunci când o să pun eu gura pe ei nu o să îi aducă aminte de senzaţia din timpul alăptării. Asta mă dezgustă de fapt” – Constantin G.-34 ani.

Citeste si:  Lucruri pe care copilul tău trebuie să le ştie în prima zi de şcoală


Mi-aş dori să pot şi eu

“Sunt sigur că nu sunt singurul bărbat care s-a întrebat cum o fi să alăptezi. O văd pe soţia mea când o face şi sunt curios cum se simte. Ea şi fiul nostru au o legătură specială. Sper că nu se dezvăluie numele meu complet, nu?…” – Vicenţiu S.-21 ani.


Acaparează tot!

„Nu mă plâng că soţia mea alăptează, însă mi-aş dori să realizeze că mai sunt şi alte lucruri pe lume în afară de fiul nostru şi sânii ei. Nu am reuşit să o fac să mai stea şi cu mine, nici atunci când folosea pompa de sân şi mulgea lapte care putea să ajungă şi pentru trei zile. Tot ce vreau e să ieşim şi noi undeva. E aşa exagerat?”- Alin D.-25 ani.


Sexul e mai interesant

“Eu o să vă zic unul dintre lucrurile la care evident mulţi bărbaţi se gândesc: sexul. Oaau, ce surpriză. Eu habar nu am avut cum să mă port cu sânii soţiei mele după ce ne-am reluat activitatea sexuală. Îmi era teamă că laptele o să înceapă să ţâşnească peste tot, însă asta nu prea se întâmplă aşa des cum cred unii. Mai am de aşteptat până când o să pot să fac ce făceam înainte, însă deocamdată sexul e foarte ok şi aşa.” – Andrei S.-25 ani.

Articolul precedentCele mai bune 12 alimente energizante pe care ar trebui să le mănânci
Articolul următorCopilul meu nu vorbeşte! Ce trebuie să fac?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau