Ador asparagusul gătit în acest fel. Are un gust absolut minunat!
Ingrediente
• 1-2 legături de asparagus
• 1-2 linguri de ulei de cocos
• 1-2 căţei de usturoi
• Opţional: Un praf de sare
Mod de preparare
• Preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade
• Topeşte uleiul de cocos în tigaie, la foc mic
• Zdrobeşte usturoiul sau taie-l feliuţe subţiri
• Adaugă usturoiul în tigaie, dar atenţie să nu se ardă
• Spală asparagusul, tamponează-l uşor pentru a înlătura excesul de apă şi elimină părţile care nu se consumă
• Pune asparagusul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt şi stropeşte-l cu uleiul aromatizat cu usturoi
• Tava se bagă la cuptor pentru 15 minute
• Dacă preferi să fie puţin mai sărat, poţi pune un praf de sare roz de Himalaya
Daca ai folosit reteta spune-ne cum a fost, in comentarii!