7 remedii naturale, care alină durerea de cap

1
834

Pentru că medicamentele nu sunt întotdeauna cea mai bună soluţie…
Te doare capul şi nu ştii cum să scapi de problemă? Remediile naturale ar putea fi răspunsul potrivit pentru tine. În vreme ce aspirina şi alte medicamente antiinflamatoare au şi ele rolul lor, nu sunt singurele la care poţi apela ca să faci durerea să treacă.

1Mergi la chiropractician sau la psiholog

Încearcă să afli dacă nu cumva durerile de cap au cauze înrădăcinate în alte părţi, cu ajutorul unui specialist.

3Creşte consumul de vitamina B2 (riboflavina)

Un studiu de specialitate a arătat că acest element ajută în cazul celor care suferă de migrene. Poţi lua suplimente alimentare, sau poţi consuma mai multe migdale şi spanac.

4Ia acid folic

Cercetările au arătat că intensitatea migrenelor a scăzut foarte mult în cazul pacienţilor care au luat suplimente cu acid folic. Această substanţă reduce nivelul de homocisteină, care adesea este regăsită la persoanele ce suferă de migrene

6Încearcă ghimbirul

Ghimbirul se utilizează cu succes şi pentru a tăia greaţa, nu doar pentru durerile de cap. Capsaicina, ingredientul activ ce se găseşte în ardeii iuţi, poate de asemenea să aibă efecte bune în cazul migrenelor.

7Ia magneziu

Specialiştii în domeniu au descoperit faptul că magneziul ajută receptorii corpului să fie mai puţin sensibili la declanşatorii durerilor de cap.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau