Dacă sunteți interesați să aflați cum puteți transforma lucrurile vechi în decoruri interesante acordați toată atenția detaliilor și veți observa diferența. De cele mai multe ori suntem tentați să aruncăm obiectele vechi fără să ne gândim dacă le putem găsi vreo întrebuințare.

Lucrurile vechi pot primi o nouă întrebuințare dacă țineți cont de anumite reguli. Cu ajutorul acestora puteți obține tot felul de decorațiuni la care poate nici nu v-ați gândit până atunci. Pentru un efect impresionant merită să descoperiți câteva modalități creative și inteligente prin care puteți refolosi obiectele vechi pentru a bucura ochiul și sufletul privitorilor.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați dovadă de imaginație și să va folosiți ideile pline de creativitate pentru a conferi o conotație specială obiectelor vechi și nefolositoare. Iată câteva moduri inteligente care va ajută să transformați lucrurile vechi în obiecte interesante ce pot înfrumuseța în mod evident terasa și grădina.

 • Un pat de dormit vechi poate fi transformat într-un pat de flori
  Dacă aveți un pat pe care nu îl mai folosiți gândiți-va că puteți utiliza scheletul pentru a face un pat superb de flori multicolore. Faceți mai multe compartimente pe care să le umpleți apoi cu pământ și sădiți flori de diferite culori pentru a obține un decor absolut fabulos.
Citeste si:  Reguli de bază pentru mămici de pitici

 • Cauciucurile vechi pot deveni ghivece mari de flori
  Vopsiți cauciucurile vechi în culorile preferate și transformați-le în obiecte decorative pentru grădina. Poziționați-le strategic pe aleele din grădini și păstrați un tonus viu.

 • O scară veche poate lua forma unui suport pentru flori
  Utilizând o scară veche pentru a face un suport nou de flori faceți economii importante de bani. Eliminați eventualele așchii, finisați scara și colorați-o frumos. Poziționați-o în grădina într-un loc lipsit de culoare și veți vedea că se va potrivi perfect cu verdeața care predomină în sezonul de vară.

 • Un candelabru vechi poate fi de asemenea un suport inedit pentru flori
  În toată splendoarea lui candelabru este un accesoriu minunat care poate aduce un plus de viață în grădini. Faceți ghivece din plastic, vopsiți-le și lipiți-le de brațele candelabrului. Agățați acest nou suport cu un cârlig de un suport deja existent în grădina. Îl puteți folosi în toată frumusețea lui și pe terase sau balcoane mai largi.
Citeste si:  Cum funcționează hipnoza

 • Bicicletele vechi prind viață
  Dacă vopsiți cadrul de biciclete și amenajați diferite coșuri cu flori veți obține un decor spectaculos care încântă încă de la primul contact vizual. Cu siguranță veți fi apreciați pentru aceste idei de decor care pun în evidență frumusețea ascunsă a obiectelor vechi.

Articolul precedentReguli esențiale pentru o nutriție sănătoasă
Articolul următorCum să aranjați în mod spectaculos florile în curte

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau