Modul actual în care mănâncă românii, îi face să îşi schimbe starea naturală de bine a corpului, ceea ce înseamnă că se transformă într-un popor anxios, agitat, cu stări schimbătoare. Noroc că starea de fericire poate fi obţinută printr-o simplă furculiţă plină cu mâncare benefică pentru creier. Oamenii ar trebui să se se axeze mai mult pe alimentele pentru creier şi pe grăsimile care dau o stare de bine. Imediat cum vei schimba puţin felul în care mănânci, vei începe să simţi beneficiile, adică vei fi mai energizată şi vei avea o dispoziţie mai stabilă. Din momentul în care începi să faci alegerile potrivite, instant, creierul tău va începe să devină mai bun.

2Roşiile Cherry

Toate roşiile sunt o bună sursă de licopen, un fitonutrient solubil în grăsime, care ajută la protejarea grăsimii vitale a creierului şi un nutrient care stopează formarea compuşilor pro-inflamatorii asociaţi depresiei. Deoarece licopenul se găseşte în coaja roşiei, cel mai bun mod prin care poţi beneficia de el, este consumând roşii cherry, a căror suprafaţă este mai mică, asta însemnând că vei mânca mai multă coajă decât în cazul unei roşii de dimensiuni normale. Pentru a maximiza cantitatea de licopen pe care corpul tău o absoarbe, toarnă şi câteva picături de ulei de măsline peste roşii. Asigură-te că roşiile sunt organice, deoarece conform specialiştilor, acestea conţin cantităţi mai mari de licopen.

Articolul precedentUnt de Cafea 100ml Mayam
Articolul următor10 alimente bogate în grăsimi pe care ar trebui să le mănânci mai des, conform nutriţioniştilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau