Ingrediente:

– 5 oua
– 150 g pate de ficat
– 100 g unt
– 1 legatura marar verde
– sare
– castraveciori sau gogosari acri

Preparare:

Se fierb ouale timp de 10 minute intr-o oala cu apa si sare dupa care se pun in apa rece ca sa se decojeasca usor. Dupa racire se curata de coaja si se taie in doua jumatati. Se scot galbenusurile fierte si se trec printr-o sita, adaugandu-le pate de ficat, unt si marar verde tocat si spalat in prealabil. Se amesteca bine pana se formeaza o pasta omogena cu care se umple jumatatile de albus.
Albusurile umplute se aseaza pe un platou rotund si se garnisesc cu feliute de castraveciori sau cu gogosati acri.

Citeste si:  Sos bernez
Articolul precedentBline rusesti cu somon
Articolul următorCare este vârsta reală a tenului tău?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau