Fulgi de quinoa şi căpşune

0
860

Dacă îţi este prea lene dimineaţa să faci micul dejun, atunci prepară-l de cu seara. Această reţetă Low-FODMAP simplă, poate fi făcută pentru toţi membrii familiei, adaptând cantităţile. Şi dacă dimineaţa ta este prea aglomerată, atunci ia preparatul la pachet şi mănâncă-l pe drum sau când ajungi la locul de muncă.

Fulgi de quinoa şi căpşune – reţetă Low-FODMAP

Porţii: 1

Ingrediente:
• 1 lingură de unt de migdale
• 5 căpşune
• 10 afine
• ¼ cană de fulgi de quinoa
• ½ cană de fulgi de ovăz expandaţi
• 1 lingură de seminţe chia
• 1 linguriţă scorţişoară
• 1 lingură de sirop de arţar
• 1 cană de lapte low-FODMAP la alegere

Preparare:
Într-un bol mic, amestecă untul de migdale, căpşunele, afinele, fulgii de quinoa, ovăzul, seminţele chia, scorţişoara, siropul de arţar şi laptele de migdale(ex.). Amestecă bine şi apoi pune compoziţia într-un borcan sau într-un alt recipient care să poată fi bine închis. Pune-l la frigider şi lasă-l acolo peste noapte. Îl poţi lua în geantă dimineaţa şi să te bucuri de preparat la locul de muncă, sau oriunde altundeva preferi.

Citeşte şi  Cordon bleu de pui

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau