Ingrediente:

– 500 g ciuperci
– 2-3 cepe potrivite
– 3-4 linguri ulei
– 2-3 oua
– o legatura de patrunjel verde
– sare, piper
– apa

Preparare:

Se curata ceapa, se spala si se taie solzisori. Se pune ulei si apa intr-o oala si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se adauga ceapa taiata, se acopera oala cu un capac si se fierbe inabusit. Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt dupa care se adauga in oala cu ceapa, continandu-se fierberea la foc mic.
Cand ciupercile s-au inmuiat, se adauga verdeata tocata marunt (spalata si curata in prealabil), sare si piper dupa gust. Se amesteca bine. Cand mancarea este aproape gata se adauga ouale batute ca pentru omleta, se amesteca si se lasa oala pe foc pana se incheaga ouale.
Se serveste calda, cu mamaliguta. Se poate sevi si cu paine

Citeste si:  Cum facem o reteta de paine fara drojdie - maia naturala
Articolul precedentFazan inabusit
Articolul următorLucruri care te enervează când mergi cu trenul

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau