Ingrediente:

– andive
– unt
– sare
– suc de lamaie
– 4 linguri de apa
– facultativ cascaval sau branza

Preparare:

Se spala andivele, se curata si se pun intr-o oala unsa cu unt. Se adauga 4 linguri de apa, suc de lamaie si sare. Se pune oala pe foc iute, pana cand apa incepe sa clocoteasca. Se mai adauga unt, se acopera cu un capac si se baga la cuptor, unde se lasa sa fiarba inabusit aproximativ o ora, la foc mic.
Cand andivele s-au inmuiat se scot pe un platou incalzit, se stopesc cu unt si dupa dorinta, se servesc cu cascaval sau branza rasa.
Se servesc foarte fierbinti.

Citeste si:  Chiftelute de pasare

 

Articolul precedent5 nutrienți de care ai putea avea nevoie
Articolul următorArdei umpluti

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau