Este una dintre cele mai longevive vedete de la noi din tara, printre primele care s-au consacrat in televiziune dupa 1989 si o mamica foarte implicata si moderna, Mihaela Radulescu il creste singura pe fiul sau Ayan, dupa despartirea de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

De la debutul din 1994, la televiziunea Tele 7 ABC, Mihaela Radulescu, a fost una dintre vedetele principale ale posturilor PRO TV, Antena 1, B1 TV, de-a lungul timpului, realizand numerose emisiuni care au fost lider de audienta pe segmentele lor de divertisment.

Emisiunea care a consacrat-o a fost „Duminica in familie” la Antena 1, pe care a prezentat-o timp de 7 ani.

Dorind sa isi intemeieze si ea o familie, prezentatoarea TV a fost casatorita cu Stefan Banica Jr., insa acestia au divortat, iar apoi Mihaela si-a gasit fericirea in bratele omului de afaceri, roman, Elan Schwartzenberg, unul dintre fosti proprietari ai postului de televiziune, Realitatea TV. In urma relatiei dintre cei doi, s-a nascut fiul lor Ayan, acum in varsta de 13 ani.

Din pacate relatia dintre Mihaela si Elan a durat numai 4 ani, acestia divortand in 2008. Dupa divort, Mihaela a obtinut custodia fiului sau Ayan si s-a mutat cu acesta la Monaco.

Citeste si:  Noi studii arata de ce este periculoasa diagnosticarea intarziata a convulsiilor focale

Mihaela a vorbit intr-un interviu acordat unei reviste (VIVA) despre motivele pentru care a decis sa se mute la Monaco cu fiul sau. Mihaela prefera Monaco in primul rand datorita sistemului de invatamant. Monaco, tara invecinata cu Franta, permite, in viziunea Mihaelei, copiilor sa isi dezvolte si cultive pasiunile si talentele. Cei doi traiesc intr-o zona linistita, unde multora li s-ar parea plictisitor insa, Mihaela prefera acest loc in detrimetrul Romaniei.

Vedeta i-a asigurat fiului sau o educatie complexa, acesta a facut sport de mic si a fost mereu printre primii din clasa, luand premii, an de an. Mihaela este mandra de fiul sau premiant, avand in vedere ca franceza si engleza, limbile in care se predau materiile la scoala, nu sunt limba lui materna.

Inspirata de catre fiul sau, Mihaela Radulescu a lansat chiar si o linie vestimentara pentru copii, intitulata „Ayan”.

Citeste si:  Mod de viata sanatos in carantina de la o nutritionista a celebritatilor

Prezentatoarea TV recunoaste ca de multe ori l-a ajutat pe fiul sau la teme si afirma ca implicarea parintilor in educatia copiilor este obligatorie, pentru ca acestia sa se simta sustinuti. Vedeta spune ca foloseste cu eficienta cele 7 ore in care fiul sau este la scoala, iar restul I le dedica acestuia.

Mihaela si-a dorit sa mai aiba un copil, insa din cauza unor complicatii, aceasta nu mai poate avea alti copii. Vedeta spune ca s-a impacat cu acest gand si ca se bucura din plin de timpul petrecut cu Ayan si ii dedica acestuia toata atentia si iubirea.

O mamica model, care spune ca nimic nu este mai presus decat iubirea, care si-a crescut si educat singura copilul si s-a implicat activ in educatia sa, cautand cele mai bune solutii pentru educatia lui.

Ayan cu siguranta este un copil fericit si destept cum a demonstrat prin premiile pe care le-a obtinut la scoala si mama sa Mihaela Radulescu poate fi mandra de fiul sau.

Articolul precedentSfaturi pentru detoxifiere de la Andreea Marin
Articolul următorDana Savuica, mare fana a uleiului de cocos

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau