Tuse

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Buna. Fetita mea de 1 an si 6 luni are nasul infundat si cand adoarme incepe si tusea. Nu stiu ce sa ii mai fac e asa de 3 zile. Noi stam in Uk. Am sunat la doctor dar mi-a zis sa ii dau paracetamol ca ii trece. Tusea e foarte urata cand doarme ,cand este treaza nu avem nimic. Ii fac de doua zile aerosol cu Respisan1ml+flexotide 1ml de 3 ori pe zi si dupa 30m minute ventolin0,3 ml + 1,7ml Respisan de 3 ori pe zi . Cu ce o mai pot ajuta ?Doctori de aici nu imi dau nimic in afara de paracetamol. Azi noapte a trebuit sa ii dau 4 ml de metroclopramide pentru ca a vomitat de 2 ori la rand din cauza tusei . Ce as mai putea face eu ca sa o ajut? Multumesc anticipat.

A intrebat Cerasela.

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Incercati sa ii administrati ultima tura de ventolin inainte de somnic. Este posibil sa fie nevoie de antibiotic pentru bebe dar pt asta aveti nevoie de prescriptie medicala. Incercati sa o ajutati si prin alimentatie: fructe si legume care contin vitamine si ajuta imunitatea. Faceti piure sau suc din ele. Evitati schimbarle bruste de temperatura, ceai caldut de musetel si ciorbite caldute.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE