Interpretare analize

Pagina de start Forumuri Mamici Interpretare analize

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    danny_ela_89
    Membru

Buna seara, am un bebeluș in varsta de 8 luni care la 2 luni a fost identificat cu anemie feriptiva in urma caruia a luat tratament cu fier hausmann,acum am facut analizele de sânge și i-au iesit următoarele modificări neutrofile 1,30 ( normal fiind între 1,5-7), lărgimea distrib eritrocitare 33,4 (normal între 37,1-45,7),plachetorit 0,34 (normal 0,17-0,30) , creștinism 0,45 ( normal0,72- 1,25),proteine tot ala 6 (normal 6,4-8,3) însă cel mai mult ma îngrijorează tgo care a iesit 64 (normal fiind între 5 și 34) .Bebe este alimentat cu nan comfortis plus ar ( bebe vomita in jet din cand in cand si din aceasta cauza mi sa recomandat ar – la eco nu a iesit ca ar avea reflux) ,cereale, fructe si legume pe care le cam refuza. In urma analizelor unde a iesit foarte mare tgo pediatra a spus că ar fi din cauza ca vomita ,fără să ne dea un tratament..Dvs ce părere aveti? De la ce este dublu tgo? Sa fie de la fierul care la luat atat timp? De la faptul că mai vomita sau de la cerealele care contin gluten sau din ce cauza? Ce ma.sfatuiti sa fac mai departe? Nu stiu unde sa mai merg ce sa mai cred . Va multumesc mult

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna ziua. Sfatul meu este sa nu ii mai administrati fier, sa ii dati mancare usoara cum ar fi carnita de pui fiarta, ciorbita de pui cu legume, branzica proaspata, iaurt si formula de lapte. Iar dupa 2 saptamani sa repetati din nou aceste analize. Pe langa tgo trebuie si tgp, bilirubina, transaminaze, lipaze si colesterol. In functie de acestea o sa vedem ce este de facut in continuare.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE