Ganglioni laterocervicali

Pagina de start Forumuri Mamici Ganglioni laterocervicali

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor

Buna ziua, fetita mea de aproape 5 anisori are ganglionii laterocervicali mariti cel din dreapta de 3 cm, iar cel din stanga de 2 cm, de aproximativ 1 an, de cand a inceput gradinita a avut foarte multe episoade de raceli frecvente, amigdalite, adenoite si nu s-au mai dat inapoi, dar nici nu au mai crescut (verificandu-i ecografic). Am tot umblat la pediatri, orl-isti, analize (HIV, Toxocara, Toxoplasma, Mononucleoza normale, in schimb virusul CMV foarte marit), ecografii. Intrebarea mea este daca virusul CMV este cauza inflamarii lor sau acele adenoite, daca se mai dau inapoi sau incotro sa ma mai indrept. Multumesc

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna seara,
    Cum infectia cu CMV este de tip viral, prezenta virusului poate fi cauza simptomelor enumerate de dumneavoastra, inclusiv a ganglionilor crescuti in volum. Fetita trebuie urmarita de un medic. Daca sistemul imunitar al fetitei nu este suficient de puternic pentru a lupta cu virusul o sa fie nevoie de un tratament, fie cu un antiviral, fie pentru sustinerea sistemului imunitar.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE