E normal sa ii dau picaturile?

Pagina de start Forumuri Mamici E normal sa ii dau picaturile?

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Am fost la pediatru pentru o trimitere si pentru control! Fetita mea, 4l 1s, exclusiv alaptata, 3.380 la nastere, 6.300 acum si 65cm! Mi a recomandat lp, a zis ca nu i s a dublat greutatea, a zis sa ma mulg o zi sa vad ce cantitate scot, ca fata trebuie sa bea 120 ml la 3h, iar in cazul in care nu scot 120 ml, sa i fac completare cu lp..si sa incep diversificarea la 5l! Mi a dat fier 6picaturi si vit C 6picaturi, preventiv anemiei, fara analize, fara nimic! Eu ii dau vit d3 si m a pus sa i schimb cu vigantol, 2pic…. ce i de facut? Ce parere aveti? Intr adevar… eu mananc f putin, dar asa mi e felul… in ultima perioada am avut ameteli, marti merg sa mi fac eu analizele… pot lua ceva pt pofta de mancare? Mentionez ca beau si 3 in 1, altfel n as rezista, si multa ciocolata, dar aceeasi rutina o am de cand am nascut si copilul meu a luat in greutate! Vi se pare ca a luat putin in greutate? E normal sa i dau aceste picaturi preventiv?

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica un bebelus ar trebui sa isi dubleze greutatea de la nastere intre lunile 4-6. Greutatea copilului tau nu este ingrijoratoare momentan. Verifica cantitatea de lapte care o ai, cum a spus si medicul tau si respecta recomandarile acestuia. O alimentatie sanatoasa cantareste mult pentru sanatatea ta si a lui bebe, precum si pentru dezvoltarea normala a acestuia, de aceea eu nu recomand graba cu laptele praf. Deasemenea este recomandat sa faci si tu analizele de sange pentru a exclude o anemie sau un deficit de vitamine.
    Multa sanatate pentru tine si pentru bebe!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE