Tusea si mucii la bebe

Pagina de start Forumuri Mamici Tusea si mucii la bebe

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Buna seara.Am si eu nevoie de o parere,un sfat….de aprox 1 luna bebe tuseste,si se aude o harcaiala,un sforait in zona nasului,mai ales cand doarme sau cand il alaptez…pe parcursul acestei luni i am facut aerosoli cu dexa,cu respisun,i am curatat zilnic nasucul cu ser fiziologic,apa de mare,respisun,l am aspirat cu batista bebelusului,dar nimic,pt ca nu avea muci care sa ii curga,dar se auzeau acolo in spate…si tusea…tusea mai ales noaptea….i am mai dat stodal,ambroxol picaturi,degeaba.In final,am mers la pneumolog care a constat ca avea otita de la mucii care nu ii elimina,cum dormea pe spate.Acum suntem in a 7 a zi de tratament cu zinnat,brufen,otis,pt otita…maine mergem la control la orl….problema e ca mucii tot nu au inceput sa curga si el tot sforaie si horcaie…la plamani l au ascultat si nu se aude nimic…bebe are 1 si o luna….ce e de facut,ce poate avea de nu ii trece de atata timp?sa merg la alti dr,ce sa ii dau sa ii treaca?va multumesc din suflet.

A intrebat Carmen.

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica, diagnosticul de sinuzita a fost exclus de catre medic? Sau adenoidita(infectia polipilor), desi aceasta ar trebui sa apara normal dupa varsta de 2 anisori. Daca era bronsiolita aceasta ar fi fost observata si diagnosticata de catre medicul pneumolog. Mergeti din nou cu bebe la orl sa se mai uite o data in gatul lui bebe si in nasuc si sa i-l curete si in functie de ce o sa vada o sa va schimbe tratamentul. Puteti sa mergeti cu el si la pediatrul care il are sub supraveghere.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE