Scaun verde la copil

Pagina de start Forumuri Mamici Scaun verde la copil

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Buna ziua,fetița mea de 8 luni și 3 săptămâni are scaun verde de consistentă normala de aproximativ 3 luni. Am făcut analiza la scaun de doua ori. Prima data i-a ieșit o candida după care am luat tratament Nistatina și a doua oară nu a mai apărut in scaun. Inițial am crezut ca asta e cauza scaunul verde dar se pare ca nu e așa. Scaunul încă este verde chiar dacă se candida am scăpat.care credeți ca ar fi cauza? Fetița mea a făcut și o alergie,la ou bănuiesc eu. Acum așteptăm rezultatul panelului Pediatric IgE. S-ar putea ca scaunul verde sa fie datorat alergiei? Precise ca nu are mucus in scaun sau firicele de sânge,nici scaune diareice doar culoarea este verde,uneori amestencat cu galben. Mulțumesc!

A intrebat Michaela.

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica, pot fi cauze ale scaunului verde la copil urmatoarele: formule de lapte fortificate cu fier, alergii la diverse alimente, poate bebe mananca prea repede si atunci mancarea este evacuata repede din intestin avand culoarea verde. Sunt si situatii cand bebe poate avea scaun de culoare verde fara sa fie prezenta o problema medicala.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE