Greutate mica

Pagina de start Forumuri Mamici Greutate mica

Etichetat: 

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Autor
    sandrastorm
    Membru

Buna ziua! Am o fetita de 1a9l care e destul de slaba ( aproape 9kg nascuta la termen cu 3200 si 50cm). Am facut analize de sange, urina si scaun, analize de intoleranta la diferite alimente si ige total si toate ies bine. I-am dat diverse suplimente pentru pofta de mancare dar chiar si asa nu prea mananca. E dezvoltata asa cum trebuie, fara deficiente insa e foarte slaba pentru varsta ei. Am consultat mai multi pediatri care spun ca e ok..dar eu tot sunt ingrijorata. O las in pace? Mai facem alte investigatii?

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Determinarea calcemiei, nivelul fosforului si a hormonilor parotidieni au fost efectuate? Daca nu, mergeti cu ea si efectuati si pe acestea.
    Da, poate fi in regula daca toate analizele ies bine, inclusiv cele de mai sus, asta este conformatia ei.
    Ati incercat si metoda mancatului putin si des? Poate asa mananca. Nu are nici un aliment preferat pe care il puteti folosii in mai multe combinatii?

verzuliu.ro
    Keymaster

Iti multumim pentru intrebare sandra. nu uita, aici este locul mamicilor, locul unde intrebarile isi gasesc intotdeauna raspunsul. Invita si alte mamici pe acest forum. au nevoie de informare.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE