Copilul plange foarte tare inainte sa adoarma

Pagina de start Forumuri Mamici Copilul plange foarte tare inainte sa adoarma

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    prvarea
    Membru

Salutare tuturor. Avem si noi o problema.
    Precizez ca hrănim fata doar cu lapte praf si ceiut.

Astăzi se face o săptămână de când i-am facut la buburuza noastră vaccinul de 2 luni.
    De atunci, fetița noastră nu mai poate dormi bine.

De fiecare dată când este sa adoarmă indiferent de timp(zi sau noapte) fata începe să plângă ft ft tare. Doarme doar 10 ore din 24 de ore pe zi.

De mâncat mănâncă. Febra nu are. Am fost la dr ei spun că sunt colicii. Dar ce nu inteleg de ce doar cand incercam sa o adormim se intampla asta?

O legănam, incercam sa o obosim să nu mai stie atât treaza.. tot asa adoarme. După o repriză lungă de plâns de vreo 30 de minute. Adoarme. Si.somnul nu este lung. 30 minute .. o ora…

Cand iesim afara adoarme instantaneu. Am fii iesit afara sa se liniștească mai des..Dar vremea nu tine cu noi.

Niste sfaturi?

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Bebeulusul doarme cele 10 ore numai in reprize de cate 30 de minute-o ora? Ati incercat sa ii faceti un program de somn regulat? Ati incercat sa ii schimbati locul de dormit? Temperatura si umiditatea camerei sunt normale? Incercati sa nu o mai puneti la somn fortat ziua. Stati cu ea de vorba, jucati-va cu ea sa vedeti daca adoarme singura dupa ce oboseste, dupa-amiaza sau spre seara si daca doarme mai bine.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE