Bebe 2 luni jumate nu mai mananca cat manca
Pagina de start › Forumuri › Mamici › Bebe 2 luni jumate nu mai mananca cat manca
- Acest subiect are 1 răspuns, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 6 ani de Dany Si Anca Grad.
-
AutorMesaje
-
30 aprilie 2018 la 7:52 PM #4830IordacheRalucaParticipant
Buna seara.
Saptamana trecuta am facut vaccinurile care trebuiesc facute la 2 luni. Nu stiu daca este o coincidenta sau nu dar din acea zi bebe nu mai mananca cat manca. Daca inainte manca la o masa 120ml acum cu greu mananca 70-80ml. Mentionez ca este hranit cu lapte praf. Primii 40 de ml ii mananca pe nerasuflate, dupa care devine foarte agitat, da din maini si din picioare, incepe sa planga, refuza biberonul. L-am ridicat sa ragaie cu gandul ca asta ar fi problema, dar dupa ce ragaie face la fel… reusesc sa il fac sa manance daca intai il adorm si sa i dau asa semi adormit. Din cand in cand avem si episoade de voma in jeg, sa zic o data la cateva zile. Care credeti ca ar fi cauza? Vaccinul poate influenta pofta de mancare? Cum as putea sa l fac sa manance cat manca inainte?
Multumesc anticipat.1 mai 2018 la 3:41 PM #4831Dany Si Anca GradParticipantExact aceeași problemă o am si eu cu fetita. De la vaccin ă început să mănânce cam jumătate din ce manca până atunci.Cand iam spus la doamna doctor ca de la vaccin nu mai vrea aa manance a zus ca nu are nici o legatura vaccinul cu refuzul lapticului.Acum are 4 luni si o saptamana si tot asa mai mult de 500-600 ml in 24 h nu papă, și câteodată nu vrea deloc sa pape decât prin somn. I-am făcut analize de scaun si urina , nu are nimic . In ultima luna ă luat doar 200g in greutate. Am fost si la medic de vreo 3-4 ori si nu ii se pare sa aibe nimic. Mi-a dat doar niște vitamina c . Nu mai stiu ce sa fac sa pape mai mult , nici prin somn nu papă bine , doar cat sa ii treaca foamea si scoate biberonul. Pe saptamana viitoare mergem la cluj și sper să îmi spună cauza cei de acolo.Daca intre timp găsiti o soluție sau un raspuns va rog sa ma anuntati si pe mine.
-
AutorMesaje
- Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.