Baietelul meu are tuse
Pagina de start › Forumuri › Mamici › Baietelul meu are tuse
- Acest subiect are 1 răspuns, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 6 ani, 3 luni de Pediatrul Verzuliu.
-
AutorMesaje
-
5 ianuarie 2018 la 6:06 PM #4086nycollyMembru
Buna seara,Baietelul meu de 6 anisori a racit ,avea tuse care se rupeau,uneori se rupeau,am fost la medic la ascultat la plamini a spus ca e bine,si ia dat decit Eurespal si suprastin iar pentru nas Nazivin.In a doua saptamina inceput sa tuseasca mai tare ,am fost la medic si la ascultat sia spus ca se aude ceva la plamini,mia dat Agumentin si indreptare la pediatru,La pediatru mia dat indreptare la radiografie si tratament Eurespal Ventolin ,Ambroxol ,Zespira,Disobel ,peste doua saptamini pediatru mia dat indreptare la Alergolog .La alergolog la ascultat si a spus ca daca respira fortat se aud putin niste obstructii.si nea dat tratament cu Ventolin ,Eurespal,zespira ,Lumphomyosot dupa care,iarasi am fost la Alergolog la ascultat la plamini si a spus ca sa agravat ,adica se aud obstructii si in respiratie normala.Am facut analize si de singe ,si a sup ca e marit…ca tratament am primit,Ventolin de 3ori 5 zile dupa care la nevoie ,zespira seara si Flixotide 50 de 2ori in zi. Medicii spu ca e o bronsita acuta inspre asm .Spunetimi va rog ce poate fi .si vrau sa intrebdaca se poate de facut bai pentru a usura sputa.Tuseste tusa uscata si galagioasa,nas infundat,secretii galbui,uneori tusea si cite o jumate de ora ajutindul sa respire cu inhaler Ventolin,ce poate fi ?
5 ianuarie 2018 la 7:06 PM #4141Pediatrul VerzuliuParticipantBuna seara,daca in urma consultului si investigatiilor s-a constatat ca este vorba de o bronsita acuta cu evolutie spre astm, cel mai probabil acesta este diagnosticul corect. Va sfatuiesc sa mergeti din nou la medic dupa terminarea tratamentului pentru a urmarii evolutia lui bebe si a evita agravarea spre astm.
-
AutorMesaje
- Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.