Ati avut bebelusibolnavi de bronsita?

Pagina de start Forumuri Mamici Ati avut bebelusibolnavi de bronsita?

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Ați avut bebeluși bolnaviori de bronsiolita? Dacă da, va rog sa imi spuneți cum a debutat, cum s-a manifestat, ce tratament si cat i-a tinut boala? Copilul meu, in varsta de 6 sapt, are mucozitati abundente, tuseste foarte rau, dar nu are febra. L-a vazut medicul ieri si a zis ca nu nimic ingrijorator, sa il spal cu ser fiziologic si sa ii aspir bine nasul si sa ii pun quixx picaturi inainte sa pape. De asemenea mi-a zis ca riscul mare e sa faca bronsiolita. Mentionez ca nu ii voi da bebelusului medicamentele pe care le-ati folosit voi, ci vreau doar sa stiu la ce trebuie sa ma astept, in caz ca, Doamne ferește, face si puiul meu asa ceva! Nu sunt o mamica ce isi tratează puiul dupa net, dar imi doresc sa cunosc si alte experiente sa stiu ce ma asteapta! Va multumesc!

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica, respectati tratamentul care pediatrul bebelusului dumneavoastra vi l-a prescris. Daca acesta va fi respectat, evitati variatiile mari de temperatura si contactul cu persoane imbolnavite sunt sanse mari ca bebelusul dumneavoastra sa nu mai aiba risc de bronsiolita.
    Si nu uitati de alimentatia sanatoasa!
    Multa sanatate pentru bebe!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE