Zgomot in piept

Pagina de start Forumuri Mamici Zgomot in piept

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Buna seara am o fetita de 11 luni si 26 de zile, de cand am nascut o are un zgomot in spate va si cum ar avea ceva la plamani…”harcaie” in spate in piept..si se aude un zgomot cate o data ca si cum plamanii iar canta.Am fost la.doctor cu ea mi sa spus ca nu are nimic plamanii sunt curati..Dar eu sunt ingrijorata pentru ca mai mereu e asa, cu acel zgomot in piept..daca tuseste mai adanc ii trece. Si mai avem o probelema de fiecare data cand o scot afara ii curg ochisorii?E normal? Multumesc si sper ca am putut explica incat sa intelegeti!

A intrebat Lidia.

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica, acel zgomot nu este normal. Mergeti din nou cu bebe la un pediatru pentru un consult mai atent sau mai amanuntit. Daca acel zgomot cedeaza la tuse puternica poate fi vorba de un aspirat.
    In privinta ochisorilor nu e nimic anormal daca apare doar afara si doar in anotimpul rece, cauza poate fi temperatura extrem de scazuta care este acum. Evitati sa o scoateti dimineata si seara cand temperaturile sunt mai reci decat in timpul zilei.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE