Vigantol-administrare/pastrare

Pagina de start Forumuri Mamici Vigantol-administrare/pastrare

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor

Buna ziua,
    Intrebarea mea este legata de modul de administrare a picaturilor Vigantol. Am un bebe de 7 luni caruia ii dau din prima luna 2 picaturi de Vigantol pe zi. De curand am aflat ca sticluta de Vigantol tb. schimbata la 3 sapt. intrucat dupa acest timp isi schimba proprietatile (desi pe prospect scrie ca se poate folosi max. 6 luni de la desfacere daca este tinut in conditii corespunzatoare). Unii pediatrii au confirmat cele mai sus enuntate, insa as vrea sa va intreb si pe dvs. Pana acum noi am urmat strict indicatiile de pe prospect.
    Multumesc anticipat pt. raspuns.
    O zi buna!

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna seara! Intr-adevar, unele studii spun ca sticluta de Vigantol trebuie schimbata la o luna, deoarece contactul repetat cu aerul ar inactiva substanta. Pentru siguranta este recomandat sa tineti cont de acest aspect.
    Daca nu vreti sa aveti aceasta grija, puteti discuta cu pediatrul despre Vigantoletten, au aceasi substanta si acelasi efect, doar ca sunt tablete care se dizolva intr-o lingurita de apa si la care nu mai exista problema inactivarii substantei.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE