vaccin ror

Pagina de start Forumuri Mamici vaccin ror

Etichetat: 

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Buna ziua!!
    Stiu ca este deja un subiect arhi dezbatut dar as dorii sa mai aflu o parere. Baiatul a implinit un an si urmeaza sa facem vaccinul insa din pacate am ajuns sa mi fie teama sa l fac pt ca am doua cunostinte care in urma vaccinului au avut niste reactii adverse destul de dure(febra mare,copil s a invinetit la fata si statea cu fata la perete,etc).Puteti sa mi spuneti care ar fi reactile adverse? E vreun vaccin mai bun decat altu ca stiu sunt mai multe tipuri? Daca am avut baiatu racit acum 2 saptamani si i am dat antibiotic sa mai aman totusi vaccinarea? Va multumesc muuult!!!

A intrebat Alexandra.

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica, da, mai asteptati pana la vaccinare, pana cand organismul copilului v-a fi complet vindecat si chiar sa mai treaca cateva zile bune dupa. Este important ca bebe sa fie perfect sanatos in momentul vaccinari, tocmai din motivul ca pot aparea reactii adverse.
    Sunt foarte rare reactiile adverse grave si pot avea diverse cauze, una dintre ele fiind tocmai ca bebe nu este 100% sanatos.
    Unele dintre reactiile usoare si moderate care pot fi mai frecvente: diaree, eritem(mancarimi), inflamatii articulare. Bebe o sa fie bine, nu va ingrijorati. Este foarte benefic acest vaccin pentru ca bebe sa nu aiba de a face cu rujeola, oreionul si rubeola.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE