Probleme cu greutatea

Pagina de start Forumuri Mamici Probleme cu greutatea

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor
    Facebook Profile photobiank_bya87
    Participant

Buna ziua! Am un băiețel de 4 luni și jumătate care s-a născut la termen, având 4.400 kg și 56 cm. In prezent el cântărește aproximativ 6.400 kg, fiind alăptat exclusiv. A pus doar 400 de grame in ultimele 2 luni, lucru care mă îngrijorează foarte tare. Copilul este activ, se joacă, zâmbește, gângurește și execută toate mișcările specifice vârstei lui. Umple scutecele și are aproximativ un scaun pe zi. Ultima vizită la medicul pediatru m-a cam speriat, acesta spunandu-mi că nu am suficient lapte.
    Are băiețelului probleme de greutate? Trebuie să îl introduc laptele praf?
    Va mulțumesc anticipat!

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna seara. Nu are bebe probleme de greutate mai ales ca este si un bebe activ din cate inteleg. Vedeti cum ia in greutate si in urmatoarea luna si in functie de asta o sa se decida daca se foloseste o formula de lapte sau o sa se inceapa diversificarea. Pana atunci dumneavoastra aveti grija sa aveti o alimentatie sanatoasa si care sa contina nutrientii necesari. Puteti sa va dati seama daca laptele este suficient dupa cum papa bebe, daca este satul dupa fiecare alaptat, dupa cat de des cere, daca mai picura ceva lapte dupa ce bebe termina alaptatul.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE