Nas infundat

Pagina de start Forumuri Mamici Nas infundat

Vizualizare 7 articole - 1 la 7 (din 7 în total)
  • Autor
    Facebook Profile photoandreisidaniela
    Participant

Buna ziua! Bebe de 6 luni are nasucul infundat..dar daca ii scot mucisorii cu batista bebelusului tipa foarte rau si da din picioare .ce pot sa fac?

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna seara. Tipa si da din picioruse pentru ca este foarte neplacut pentru majoritatea bebelusilor sa le fie curatati mucisorii. Cu un aspirator nazal pentru bebelusi ati incercat? Poate il suporta mai bine.

Participant

Nu am incercat…am incercat cu pompita manuala si batista bebelusului..cum ma apropii de nasuc tipa si da din picioruse..asa face si cand ii pun ser fiziologi si picaturile recomandate de medic.:(

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Din pacate este ceva foarte neplacut pentru bebelusi si foarte multi reactioneaza asa. Pe masura ce creste o sa accepte si o sa fie cumintel.

Participant

Multumesc mult..am uitat sa specific ca este si mai agitat ca oricand face treaba mare mai des ca inainte baga in gurita tot ce prinde dar gingia nu este inflamata 🙁

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Ati inceput diversificarea? Anumite legume sau fructe pot cauza scaune mai dese. Agitatia poate este din cauza nasucului infundat, deoarece il deranjeaza, sau este doar energic. Bagatul in gurita a tot ce prind este tipic bebelusilor. Acum devin din ce in ce mai curiosi. Cauza nu este neaparat aparitia dintisorilor.

Participant

Va multumesc mult pentru tot.

Vizualizare 7 articole - 1 la 7 (din 7 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE