Fetita mea a facut rosu in gat

Pagina de start Forumuri Mamici Fetita mea a facut rosu in gat

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Buna seara am si eu o problema cu fetita mea de 4 luni a facut rosu in gat bat si medicul de fam mi-a dat sa ii dau antibiotic amoxiklav si brufen si nu mi-a dat sa ii dau protectie dupa ce am terminat tratamentul fetita a inceput sa faca diaree fetita mănâncă milupa milumil1 formula noua am sunato i-am spus mia dat sa ii dau furazolidon si nu ia trecut am sunat-o din nou si a zis sa ii dau milupa milumil fara lactoza 2 saptamani i-am dat o sap pentru ca se constipase rau si o scoteam numai cu supoziție si dupa am trecuto iara pe milupa milumil si facea scaun numai dimineata ca un piure mai diluat ieri am fost cu ia si mi-a dat debridat si sa ii dau din nou 2 saptamani lapte fara lactoza
    Din maternitate a spus să ii dau lactana nu il vruia deloc doctora mi-a dat alt lapte nan1 comfortis nu ia mers nici cu asta dupa mi-a dat milupa milumil si am problema aceasta ce ma sfătuiți să fac
    A spus doctora ca este alergica la lactoza si nu bea cantitatea de lapte pe care trebuie sa o bea la 4luni ale ei mănâncă maxim 6biberoane pe zi odata 60ml odata 30 de ml rar sa mănânce 90ml si mănâncă din ora in ora si doctora a spus că trebuie sa mănânce la lunile ei 110ml la o masă interval de 3 ore.
    A intrebat Lacramioara

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga Lacramioara, este recomandat sa mergeti cu bebe la un medic pediatru pentru consult pentru a va putea recomanda o formula de lapte. Pentru confirmarea alergiei la lactoza este nevoie sa faceti niste analize pentru a o confirma. La san de ce nu o alaptati? Este mai benefic decat laptele praf.
    Acum s-a reglat fetita cu scaunele sau nu? Un probiotic ar fi fost de ajutor pentru problema ei cu scaunele in urma administrarii de antibiotic.
    Intr-adevar cum a spus medicul: mesele ar trebui sa fie la 3 ore cu cel putin 90 ml.

Lacramioara Ciobanu
    Participant

Da sa reglat cu scaunul dar face scaunul verde inchis dar ce ziceți sa o dau pe nan1confortis din nou ca ii mergea fff bine dar a zis doctora sa il schimbSi doamna doctora nu mi-a spus să ii incep diversificarea puteti sa imi spuneti dumneavoastra cu ce pot începe sa imi dati o schita

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga Lacramioara, pentru un tratament adecvat este bine sa mergi cu bebe la cosult pediatric. Prin telefon, fara sa fie vazut si examinat copilasul, nu se poate da cel mai potrivit tratament.
    In privinta inceperii diversificarii: se poate face o schema de alimentatie tot in urma unui consult: conteaza daca bebe a fost nascut prematur sau la termen, greutatea la nastere, cum a evoluat in greutate pana in prezent. La san nu a fost alaptata deloc? Daca la san nu este alaptata si laptele praf nu il papa, este momentul inceperii diversificarii cum am spus. Mergeti la un consult pediatric pentru recomandari.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE