Eliminare lapte

Pagina de start Forumuri Mamici Eliminare lapte

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Autor
    mamici
    Participant

Fetița mea de 5 luni, alaptată exclusiv, 7.800 grame, născută cu 2.860, elimină după fiecare masă o cantitate mare de lapte în mai multe reprize , uneori imediat după ce mănâncă, alteori chiar si după 2 ore. Eu am eliminat din alimentația mea lactatele, produsele cu gluten, soia, carne de vită, arahidele. În timpul nopții mănâncă din 2 in 2 ore şi nu elimină. Ar trebui să îi fac şi alte investigații?

A intrebat Adina.

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Draga mamica, cauza cea mai probabila este ca fetita mananca mult la o masa. Greutatea este cam mare pentru varsta ei, in functie de greutatea de la nastere, dar depinde si ce inaltime are. Cam cate mese are pe zi si cat lapte papa la o masa?

Adina
    Participant

Înălțimea este de 67 cm. Are 7-8 mese/zi. Cantitatea de lapte nu o pot aprecia fiind alaptată.

Mulțumesc!

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Laptele ar trebui sa fie intre mese. Nu inainte sau imediat dupa o masa solida. De exemplu daca are masa solida la ora 12 laptele sa urmeze dupa 2 ore.
    Incercati ca mesele solide sa fie in numar de 3-4(in functie de cantitate) si alaptarea in numar de 2-3 si vedeti daca asa mai varsa lapticul.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE