E grav dacă bebe de 3 luni face treaba mare o dată la 4-5 zile?

Pagina de start Forumuri Mamici E grav dacă bebe de 3 luni face treaba mare o dată la 4-5 zile?

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Autor

Bună ziua.
    Am o bebelină de 3 luni jumatate născută în UK și de când am adus-o acasă face scaunul o dată la 4-5 zile. Sunt zile care face de 2x pe zi. La început fiind adaptată mixt, iar de la 2 luni jumătate doar atașată la piept. Stă cam 7 min la ambii la fiecare 2h aproximativ. Ieri a facut de 3 ore treaba mare, dar a doua oară am observat pe pampers 3 punctulețe mici de sânge, medicul( UK ) a zis că nu e nimic și e normal deși mă gândesc că poate dacă îi dau ceai sau apă va face zilnic fără probleme. Credeți că e necesar să îi dau apă sau ceai? Ea papă doar sân. Specific că scaunul e apos și verzui de fiecare dată.
    Mulțumesc anticipat. O zi bună

Pediatrul Verzuliu
    Participant

Buna ziua. Bebelusilor pana la varsta la care se incepe diversificarea, 6 luni de regula, trebuie sa li se dea doar lapte., fara apa sau ceaiuri.
    Trebuie aa aveti grija si la alimentatia dumneavoastra pentru ca si de la asta se trag problemele de scaun. Punctuletele de sange de care spuneti pot sa nu insemne nimic, sa fie cauza unei iritatii locale de la cele 3 scaune.
    Incercati sa aveti o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Urmariti daca bebe se constipa cand mancati anumite alimente si incercati sa le evitati pe viitor. Daca problema tot nu se rezolva mergeti cu bebe la un pediatru pentru un consult si o proba de scaun.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

TOP ARTICOLE