Dureri de burtică la bebeluș
Pagina de start › Forumuri › Mamici › Dureri de burtică la bebeluș
- Acest subiect are 3 răspunsuri, 3 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 6 ani, O lună de Pediatrul Verzuliu.
-
AutorMesaje
-
24 martie 2018 la 3:18 PM #4727pilaraviaartMembru
Bună ziua,
Bebelușul meu are aproape 3 luni, de mic ma chinui cu el deoarece are dureri puternice de burtică, a avut si colici, acele dureri care apar la ore fixe si urlet mult, dar acestea i-au trecut. Problema este ca nu poate sa manance linistit la san,ca mereu se agita din cauza burticii si nici de dormit nu poate dormi linistit, mereu se trezeste scremandu-se, sau plangand, si noaptea se trezeste foarte des…am incercat tot felul de siropuri recomandate de catre pediatri, am fost la controale… si eu nu stiu ce sa mai mananc, ca nu pot manca doar uscaturi ca am probleme cu digestia, iar daca mananc ceva ce baloneaza sau provoaca gase, ii fac rau bebelului… nu stiu cum sa mai gestionez situația, stiu ca e mic si ca se formeaza, dar chiar asa de tare sa il doara burtica si zilnic….chiar asa e normal? E primul meu bebelus.24 martie 2018 la 3:27 PM #4730Pediatrul VerzuliuParticipantBuna ziua. Tot colicii sunt de vina si de aceasta data. Colief ati incercat? Singur sau in asociere cu altceva? Daca da a avut efect?
24 martie 2018 la 6:18 PM #4733LaraParticipantDa, i-am administrat si colief, tot il durea burtica, apoi pediatra mi-a recomandat gripe baby water si colidep si tot nu i-a trecut… exista o anumita perioada de timp in care isi fac efectul sau in general isi fac efectul dupa administrare? Ca lui bebe dupa ce i le dadeam dupa aprox 30 min se scremea foarte tare, plangea de dureri, se inrosea, dadea din picioruse, de parca mai mult rau ii fac… nu inteleg, cum sa le administrez in continuare daca ii fac rau? Dar si fara ele tot il doare burtica… dar ma gandesc ca mai bine fara ele ca si asa au fructoza si tot felul de ingrediente..
24 martie 2018 la 8:59 PM #4734Pediatrul VerzuliuParticipantDaca nici un remediu medicamentos nu a avut efect o sa va dau cateva sfaturi. Incercati ca dupa masa sa il tineti in pozitie verticala 10-15 min si sa il mangaiati usor pe spate(ajuta la eructatie). Sau il mangaiati pe burica in sensul acelor de ceasornic si in acelasi timp sa ii miscati piciorusele ca si cand ar merge pe bicicleta(ajuta la eliminarea gazelor). Compresele calde deasemenea pot ajuta. Daca ii dati si cu biberonul luati o tetina anticolici.
-
AutorMesaje
- Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.